Ch. Aguilera savo apvalių formų nesigėdija (video)

Jau kuris laikas pasaulio žiniasklaida dainininkei Christinai Aguilerai neduoda ramybės dėl papilnėjusių jos formų. Tačiau pasikeitusi figūra, regis, atlikėjos visiškai nevaržo. Per sekmadienio naktį vykusius Amerikos muzikos apdovanojimus Ch. Aguilera savo apvalumus išryškino pasirinkusi violetinę suknelę. Ją vilkėdama ji atėjo į renginį, tačiau jo metu atlikėja ant scenos apdarus keitė kelis kartus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2012, 7:29 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:28 AM

Iš pradžių ant scenos Christina pasirodė vilkėdama rožinę karpytą suknelę, kuri vos dengė korsetą. Būtent šis apdaras ir buvo pagrindinis atlikėjos sceninis drabužis.

Blizgančiomis žvaigždutėmis nusagstytas korsetas ir ilgi batai – tokį seksualų įvaizdį pasirinko atlikėja.

31-erių muzikos žvaigždė dėl savo formų scenoje visiškai nesigėdijo ir seksualiais bei energingais judesiais demonstravo, jog papilnėjusi figūra scenoje jai netrukdo judėti taip pat, kaip anksčiau.

Ch. Aguileros pasirodymą Amerikos muzikos apdovanojimuose bus galima išvysti pirmadienio vakarą 21.55 per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.