Seksualų įvaizdį scenoje kuriančiai Madonnai į tarpukojį sulindusios kelnaitės netrukdo (video)

Drąsūs išsišokimai, provokuojantis elgesys ir aptempti, gal net kiek per ankšti, drabužiai – taip save pristato popmuzikos dievaitė Madonna, rašo thesun.co.uk.

Drąsūs išsišokimai, provokuojantis elgesys ir aptempti, gal net kiek per ankšti, drabužiai – taip save pristato popmuzikos dievaitė Madonna.<br>"Youtube"
Drąsūs išsišokimai, provokuojantis elgesys ir aptempti, gal net kiek per ankšti, drabužiai – taip save pristato popmuzikos dievaitė Madonna.<br>"Youtube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2012, 5:11 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:15 AM

Jau kurį laiką savo gerbėjus stebinanti atlikėja ne tik nevengia pademonstruoti nuogo kūno, bet ir renkasi atvirus, jau kone vulgariai atrodančius, sceninius drabužius. Krūtinę išryškinantis korsetas, tinklinės pėdkelnės ir į tarpkojį akivaizdžiai sulindę apatinės kelnaitės.

Pasaulio žiniasklaidoje gausu pranešimų, prieštaringai vertinančių Madonnos pasirodymus: vieni giria atlikėjos drąsą ir energingumą, kiti burba, kad 54-erių sulaukusi moteris vis dėlto turėtų jausti ribas.

Seksualūs, fetišizmu alsuojantys šokiai, nuogi kūnai ir jauni vyrai šalia tapo Madonnos vizitine kortele. Rengiamuose spektakliuose dainininkė nevengia už partnerio kelnių užkišti ir pluošto pinigų.

Portalas lrytas.lt klausia: kaip jūs vertinate tokį atlikėjos įvaizdį?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.