Nauja Lady Gagos šukuosena – veltinės kasytės

Popmuzikos atlikėjos Lady Gagos išsišokimai jau seniai nieko nebestebina. Tačiau dainininkei jos pačios pokštai nė motais – ji ir toliau nepaliauja provokuoti aplinkinių. Nebežinodama, kaip išsinerti iš kailio, Lady Gaga nusprendė pasikeisti šukuoseną ir... pasipuošė veltinėmis kasytėmis. Savo naują įvaizdį atlikėja pristatė atvykusi koncertuoti į Peru, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 23, 2012, 1:15 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:40 AM

Dėmesį mėgstanti atlikėja suskubo nusifotografuoti ir pasidalinti nuotrauka su savo gerbėjais socialiniame tinkle „Facebook“. Visus pasveikinusi su trečiadienį minima Padėkos diena, ji užsiminė šiuo metu keliaujanti po po Pietų Ameriką ir patikino, kad naujas jos įvaizdis susijęs su lankomomis vietovėmis.

Pastaruoju metu Lady Gaga itin dažnai keičia šukuosenas. Iš peroksidinės blondinės ji jau buvo tapusi ir natūralia šviesiaplauke, jos galvą puošė ir rožiniai plaukai. Tokie eksperimentai, rodos, patinka ne tik jai, bet ir jos „mažiesiems monstriukams“, kuriuos dainininkė bando nustebinti visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.