N. Campbell dėl V. Doronino paklojo šešiaženklę sumą

Rusijos milijardierius Vladislavas Doroninas (50 m.) ir topmodelis Naomi Campbell (42 m.) tai skiriasi, tai vėl kartu. Garsioji pora mėgsta prabangą bei pokylius ir kai susitaiko, švenčia su užmoju.

Rusų milijardierius Vladislavas Doroninas ir topmodelis Naomi Campbell jau kelis kartus buvo paskelbę apie planuojamas vestuves.<br>AP
Rusų milijardierius Vladislavas Doroninas ir topmodelis Naomi Campbell jau kelis kartus buvo paskelbę apie planuojamas vestuves.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Ona Kacėnaitė ("Stilius")

Nov 27, 2012, 8:51 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:48 AM

Garsi pora kartu nuo 2008-ųjų. Nors V. Doroninas ir N. Campbell kelis kartus buvo viešai pareiškę, kad nori tuoktis ir net nurodė vestuvių datą, iki šiol jie dar nesusisaistę santuokiniais ryšiais.

Vienu metu Rusijoje pasklido kalbos, kad milijardierius išsiskyrė su topmodeliu ir laiką leidžia su jaunesne moterimi. Tačiau pasirodė, kad tokios kalbos iš piršto laužtos. Tai liudija ir jubiliejinis turtuolio gimtadienis.

Likus kelioms dienoms iki rusų milijardieriaus V.Doronino 50-ojo gimtadienio, renginys jau buvo tituluojamas Metų vakarėliu.

Indijoje, Džodpuro mieste, iškilmes mylimajam surengė jo draugė N.Campbell. Ji asmeniškai rūpinosi gimtadieniu: sudarė svečių sąrašą, valgiaraštį, viską kontroliavo iki smulkiausių detalių.

Pasveikinti rusų milijardieriaus atskrido 200 svečių. Tarp jų – Holivudo žvaigždės Jennifer Lopez ir Demi Moore, supermodeliai Karolina Kurkova, Kate Moss, garsieji madų dizaineriai Giorgio Armani ir Donatella Versace.

Jubiliejinis gimtadienis buvo švenčiamas keliais etapais, o prasidėjo indišku stiliumi surengtu vakarėliu. Drabužius kviestiniams svečiams sukūrė žymus indų dizaineris Manishas Malholtra, kurio paslaugomis naudojasi ir Bolivudo aktorės.

V.Doronino gimtadienis buvo pradėtas švęsti naktį iš lapkričio 7-osios į 8-ąją, svečiai buvo pasidabinę praėjusio šimtmečio ketvirtojo dešimtmečio stiliaus drabužiais. Jų apsaugai buvo pasitelkta šimtai policininkų.

Vakaro kulminacija – V.Doronino mėgstamos atlikėjos Dianos Ross pasirodymas. Už šią pramogą supermodelis paklojo 500 tūkstančių JAV dolerių.

JAV spaudos teigimu, gimtadienio pokylis N.Campbell kainavo šešiaženklę sumą. Beje, supermodelio 40-ojo gimtadienio proga V.Doroninas buvo surengęs prabangias iškilmes Žydrajame Krante.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo