F. Kirkorovas pirmąjį gimtadienį švenčiančią dukrą pasveikino paviešindamas jos nuotrauką

Prieš metus rusų popkaralius Filipas Kirkorovas pritrenkė visą Rusiją

„Labai laimingas! Šiandien su savo princese esame tarp šeimos narių ir toli nuo Maskvos“, - parašė F. Kirkorovas „Twitter“ ir įdėjo nuotrauką, kurioje jiedu su dukterimi privačiame lėktuve.<br>"Twitter.com"
„Labai laimingas! Šiandien su savo princese esame tarp šeimos narių ir toli nuo Maskvos“, - parašė F. Kirkorovas „Twitter“ ir įdėjo nuotrauką, kurioje jiedu su dukterimi privačiame lėktuve.<br>"Twitter.com"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2012, 2:44 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:17 AM

Šiomis dienomis Filipas atšventė pirmąjį savo vyresnės palikuonės gimtadienį: jo dukteriai Alai Viktorijai sukako vieneri metai.

Iki šiol F. Kirkorovas uoliai saugojo asmeninę erdvę, niekam neleido fotografuoti savo vaikų. Bet staiga pats įdėjo į internetą net dvi dukters Alos Viktorijos nuotraukas. Mažylei sukako metai ir šitaip tėvas ją pasveikino.

„Labai laimingas! Šiandien su savo princese esame tarp šeimos narių ir toli nuo Maskvos“, - parašė dainininkas socialiniame tinkle „Twitter“ ir įdėjo nuotrauką, kurioje jiedu su dukterimi užfiksuoti privačiame lėktuve. Pats dainininkas vilki jam įprasto epatažinio stiliaus drabužius - chaki spalvos kostiumą, išsiuvinėtą blizgančiomis kaukolėmis, o mažylė aprengta koketiškai ir mergaitiškai - rausvu megztu kostiumėliu.

Kiek vėliau dainininkas įdėjo dar vieną nuotrauką, kurioje Ala Viktorija tiesia ranką tamsiai raudonų rožių puokštės link. „Šiandien viskas mano mylimai dukteriai“, - parašė Filipas.

F. Kirkorovas turi ir sūnų Martiną Kristo, gimusį 2012-ųjų birželio 29-ąją. Apie jo gimimą dainininkas tuomet pranešė per koncertą Bulgarijos sostinėje Sofijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.