Silikoninė gražuolė A. Coco nusprendė, kad jos šuniui reikia sėklidžių implantų (video)

Veikiausiai nepatenkinta tuo, kad vienintelė vyro repo atlikėjo Ice-T šeimoje yra dailinusi kūną chirurgo skalpeliu, šviesiaplaukis erotikos modelis Coco Austin nusprendė padailinti ir savo augintinius. Naujausiame realybės šou „Coco loves Ice“ epizode moteris pavaizduota vykstanti pas veterinarą, kuris ne tik turėjo iškastruoti poros šunis, bet ir įdėti naujus sėklidžių implantus, rašo thesun.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2012, 12:56 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:56 AM

Chirurginę procedūrą pasiūlė įžymybių mėgstamas veterinaras Lewisas Bermanas, kuris teigė, jog implantai „Neuticles“ ne tik padeda šunims atrodyti natūraliai, bet ir išlaikyti pasitikėjimą savimi.

Tiesa, šunų Spartako ir Maximuso laimei, po pokalbio su vyru modelis savo sumanymo atsisakė. Laidoje rodyta, kaip reperis sako žmonai sako: „Tu išprotėjusi, bet vis tiek tave myliu, nes bent jau nesiimi kriminalinės veikos. Tu išprotėjusi keistai, nežalingai. Vis tik jei nori iškastruoti mano šunis, rizikuoji peržengti ribą.“

Teigiama, kad C. Austin karjeros pradžioje implantais patobulino savo krūtinę, tačiau neigia, kad chirurgai prisidėjo prie jos sėdmenų išvaizdos. Dėl šio pareiškimo 33-ejų metų amžiaus moteris prieš televizijos kameras sutiko pasidaryti ultragarso tyrimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.