G. Depardieu persikraustė į Belgiją, kad išvengtų mokesčių

Garsus prancūzų kino

G. Depardieu - ne pirmas turtingas prancūzas, nutaręs persikraustyti į Belgiją norėdamas išvengti mokesčių Prancūzijoje, kurie padidėjo nuo gegužės, kai į valdžią atėjo socialistai.<br>AP
G. Depardieu - ne pirmas turtingas prancūzas, nutaręs persikraustyti į Belgiją norėdamas išvengti mokesčių Prancūzijoje, kurie padidėjo nuo gegužės, kai į valdžią atėjo socialistai.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 10, 2012, 2:15 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 6:04 PM

„Jam patinka mūsų rami kaimiška buitis, - aktoriaus poelgį aiškina burmistras Danielis Senesalis. - Jis norėjo įsigyti būstą Belgijoje, kad išvengtų Prancūzijos mokesčių“, - sakė valdininkas ir pridūrė, kad tai ne vienintelė persikėlimo priežastis. G. Depardieu išvažiavo iš Paryžiaus, trokšdamas pagyventi tyloje, toli nuo triukšmo ir įgyti dvasinę ramybę, teigė D. Senesalis.

Praėjusį penktadienį G. Depardieu buvo nufotografuotas su gyventojais vietos administracijos pastate. Kaip rašo Belgijos žiniasklaida, aktorius, kuriam gruodžio 27 d. sukaks 64-eri, buvo atėjęs atsiimti registracijos dokumentų, kad galėtų mokėti mokesčius ir komunalines įmokas.

G. Depardieu - ne pirmas turtingas prancūzas, nutaręs persikraustyti į Belgiją norėdamas išvengti mokesčių Prancūzijoje, kurie padidėjo nuo gegužės, kai į valdžią atėjo socialistai. Rugsėjį vienas turtingiausių žmonių Prancūzijoje - verslininkas Bernardas Arnault, kurio turtas vertinamas 41 mlrd.

JAV dolerių, kreipėsi į Belgijos valdžią su prašymu suteikti jam Belgijos pilietybę. Žiniasklaida siejo B. Arno sprendimą su Paryžiaus planais įvesti 75 proc. mokestį už milijoną eurų viršijančias metines pajamas. Toks buvo vienas iš Prancūzijos prezidento Francois Hollande'as rinkimų kampanijos pažadų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.