Ko prieš koncertus reikalauja E. Johnas, R. Martinas ir Lady Gaga?

Prieš vykdamas į koncertą vienoje ar kitoje šalyje garsūs atlikėjai vietos organizatoriams išsiunčia išsamų savo reikalavimų sąrašą. Ko tik čia nebūna! Nurodomas viešbučio kambario staltiesių dydis, kėdžių skaičius, veidrodžių aukštis, seifo dydis, kokios gėlės turi būti vazose ir net santechnikos įrangos naujovės.

Prieš vykdamas į koncertą vienoje ar kitoje šalyje garsūs atlikėjai vietos organizatoriams išsiunčia išsamų savo reikalavimų sąrašą.
Prieš vykdamas į koncertą vienoje ar kitoje šalyje garsūs atlikėjai vietos organizatoriams išsiunčia išsamų savo reikalavimų sąrašą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2012, 11:53 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 5:43 PM

Apie Lietuvoje viešėjusių garsių atlikėjų įgeidžius žiniasklaidoje jau buvo rašyta. Žurnalas „Otdochni!“ sužinojo, kokių reikalavimų organizatoriams pažeria Rusijoje ketinančios koncertus surengti ar surengusios garsenybės.

Lady Gaga: 720 kiaušinių ir 12 sofų

Reklaminiai plakatai, kad amerikiečių dievaitė pirmąkart Rusijoje surengs koncertą gruodžio 12-ąją, pasirodė dar ankstyvą pavasarį. Tuomet jau ir buvo pradėta rengtis ekscentriškosios atlikėjos atvykimui, nes jos reikalavimų sąrašas išties įspūdingas.

Žvaigždė paprašė, kad už scenos būtų mažų mažiausiai 20 persirengimo kambarių, kuriose įsikurs 200 žmonių – šokėjai ir personalas. Lady Gaga pasirodymui ruošis dviejuose kambariuose, kurių apstatymą – visus baldus vežiojasi kartu.

Grimo kambariuose turi būti 12 baltų kaip sniegas spalvos sofų, nemažiau 100 baltų (bekvapių!) rožių ir telefonas, sujungtas su tarptautinėmis linijomis, o jo laido ilgis – nemažiau 10 metrų. Popmuzikos dievaitė užsiprašė 100 didelių rankšluosčių, beje, 24 turi būti baltos spalvos. Be jų atlikėjai ir jos komandai prireiks 30 mažų juodų rankšluosčių pasirodymui.

Kalbant apie mitybą, ekscentriškajai atlikėjai reikės 1200 butelių negazuoto vandens, 100 butelių jos nurodyto prekės ženklo energetinio gėrimo ir neapibrėžto skaičiaus „Coca-Cola“. Be to, Lady Gaga prireiks 10 kilogramų sviesto ir 720 kiaušinių.

Į grimo kambarį atlikėjai reikės patiekti keptą viščiuką, lėkštę sūrio, įvairios šaltos mėsos, neriebaus pieno, padažo, juodos duonos ir krekerių, „Ginger Ale“ ir puodelį karštos arbatos ar kavos (be kofeino). Bet kuriuo paros metu po ranka Lady Gaga turi būti gero medaus stiklainis, vaistiniai preparatai nuo peršalimo ir skrandžio opos.

Portalas lrytas.lt primena, kad Lietuvoje vasarą viešėjusi Lady Gaga taip pat pateikė išskirtinį prašymų sąrašą. Iš 22 jaukiai įrengtų užkulisių kambarių net du buvo skirti dainininkei. Vienas — persirengti ir poilsiui, kitas — grimui. Dainininkės persirengimo kambaryje stovėjo kelios akinamo baltumo sofos — dvylika tokių baldų gabenasi gastrolių komanda. Atlikėjos kambarys buvo išpuoštas baltomis rožėmis — koncerto rengėjai netgi gavo nuotraukas, kuriose parodyta, kaip šių gėlių puokštės turi būti surištos. Dainininkei taip pat reikėjo laidinio telefono su įslaptintu numeriu. Telefono laidas — net dešimties metrų ilgio, kad atlikėja galėtų patogiai kalbėtis vaikščiodama po visas jai skirtas užkulisių patalpas.

Ricky Martinas: 40 kambarių ir aptarnaujantis kvalifikuotas asmuo

Iš Puerto Riko kilęs atlikėjas Rickas Martinas taip pat garsėja negirdėtais reikalavimais. Rengdamas koncertus Rusijoje – sostinėje Maskvoje ir Sankt Peterburge, užsisakė 40 kambarių sau ir aptraunaujančiam personalui, – žinoma, geriausiame penkių žvaigždučių viešbutyje.

Atlikėjo pateiktų reikalavimų sąraše buvo atkreiptas dėmesys į tai, kad ant lovos turi gulėti jo asmeninės pagalvės. Be to, jis pareikalavo šalia savęs turėti kvalifikuotą žmogų, pasirengusį bet kurią akimirką vykdyti visus jo pavedimus.

Kiekviename kambaryje, kuriame turėjo būti atlikėjas, – grimo kambarys ar miegamasis, – apšvietimas oranžinis. Tuomet, kaip mano Ricky Martinas, jis atrodo labiau įdegęs ir seksualesnis.

Eltonas Johnas: asmeninis virėjas ir gėlės

Garsaus atlikėjo reikalavimų sąrašą sudaro 86 puslapiai. Čia nurodytos visos smulkmenos, net ir kokios gėlės, kokios spalvos ir kiek turi būti viešbučio kambaryje. Pavyzdžiui, chrizantemos, lelijos, gvazdikai ir saulutės negali būti floristo sukurtų kompozicijų pavidalu.

Keliuose reikalavimų sąrašo lapuose nurodyta kokios spalvos turi būti grindys, sienos, baldai: garsusis atlikėjas nepakenčia raudonų interjero atspalvių ir pirmenybę teikia kreminei spalvai.

Svarbus skyrius – tai E.Johno mityba. Su juo keliauja asmeninis virėjas. Viešbučio kambaryje turi būti du buteliai „San Pellegrino“, 12 mažų buteliukų „Evian“, 8 didelės talpos dietinės „Coca-Cola“, dėžė konjako „Louis XIII“ , pinta atšaldyto 2 procentų riebumo pieno ir 300 mililitrų sojos pieno.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.