R. Abramovičiaus moterys: nuo nelaimingos meilės iki jaunos gražuolės

Tremtinio iš Tauragės sūnus Romanas Abramovičius – vienas turtingiausių ir mįslingiausių žmonių pasaulyje. Buvęs Čiukčių apygardos gubernatorius ir dabartinis Londono “Chelsea” futbolo klubo savininkas jaunystėje buvo našlaitis be grašio kišenėje.

Šiandien pasakiškai turtingas R. Abramovičius (dešinėje) maudosi prabangoje.<br>AP
Šiandien pasakiškai turtingas R. Abramovičius (dešinėje) maudosi prabangoje.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-12 11:50, atnaujinta 2018-03-14 16:48

Šiandien pasakiškai turtingas R. Abramovičius, maudosi prabangoje, skraido nuosavu “Boeing”, įsigyja vis naujų jachtų ir pilių.

Regis, rusų milijardieriui netrūksta nieko. Bet kaip jo širdies reikalai?

R. Abramovičiaus gyvenime buvo trys moterys, kurias jis mylėjo. Vienai jis turi būti dėkingas už ambicijas, kitai – už verslą, o trečia padarė jį daugiavaikiu tėvu. Dar vieną - Dašą Žukovą, reikia manyti, tebemyli.

Dėl Dašos R. Abramovičius išsiskyrė su žmona, su kuria turi penketą vaikų. D. Žukova ne tik jauna, graži ir turi puikią figūrą, ji pasižymi tokiomis savybėmis, kurios ne tik sužavėjo milijardierių, bet ir padėjo jai išlaikyti jį šalia savęs.

Nors ji gerokai jaunesnė už Romaną, ji retai lankosi naktiniuose klubuose. Labiau mėgsta pabūti namie ir paskaityti gerą knygą. Jai patinka ruošti valgį ir ji turi virėją, kuris ją moko ruošti dietinį maistą.

Prieš trejus metus Daša Romanui pagimdė sūnų.

Buvusi jo žmona Irina, kurios mergautinė pavardė Malandina dirbo „Šeremetjevo“ oro uosto stiuardese. Irina augo šeimoje, kur pinigai buvo skaičiuojami nuo atlyginimo iki atlyginimo. Jos tėvas dirbo padavėju Naujajame Arbate. Po kiek laiko jis tragiškai žuvo. Tačiau teta parūpino merginai prestižinį darbą. Mėlynakė stiuardesė neslėpė nuo draugių, kad jos pagrindinis tikslas – ištekėti už kurio nors solidaus ir turtingo vyro.

1980 metų pabaigoje Abramovičius dažnai skrisdavo į tuometinę VFR. Irinos kolegės apkalbėdavo Abramovičių, vadino jį „kaimiečiu“, „nepraustaburniu“. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad Irina buvo gerokai įžvalgesnė nei jos draugės.

Jie susituokė 1991 metais. Irina pagimdė penkis vaikus: tris mergaites ir du berniukus. Labiausiai įsimintinas ir gražiausias jos gyvenimo laikotarpis su Romanu, kai jiedu gyveno naujai pastatytame name Anadire, kur ji priiminėjo svečius iš Rusijos ir vaišino juos savo keptomis bandelėmis!

Iki Irinos Romano žmona buvo Olga Lysova. Jie susipažino Uchtoje. Tada Olga mokėsi industrijos institute. Demobilizavęsis iš armijos Roma atkreipė dėmesį į išvaizdžią brunetę, kuris buvo vyresnė už jį trimis metais ir jau turėjo dukterį. Jie susituokė 1987 metais ir persikėlė gyventi į Maskvą. Būtent Olgos tėvai, tuo metu užėmę partijos funkcionierių pareigas, padėjo Abramovičiui atidaryti kooperatyvą, kuriame buvo gaminami žaisliukai: raudonkepuraitės, nykštukai iš plastmasės ir kt. Deja, bet Olga negalėjo daugiau turėti vaikų. O Romanui labai norėjosi tapti tėvu. Jiedu išsiskyrė. Dabar Olga Abramovič gyvena Maskvoje. Ji ištekėjo už dainininko Abramo Russo grupės muzikanto. Moters gyvenimo būdas labai kuklus, iš savo buvusio sutuoktinio ji negauna nė cento.

Teigiama, kad Abramovičius vedė Olgą tik norėdamas atkeršyti kitai – savo pirmajai meilei Viktorijai Zaborovskajai. Kai jiedu susipažino, jam buvo 17 metų, o gražuolei, ilgakojai blondinei Vikai - 18. Būsimasis oligarchas pamilo merginą ir norėjo ją vesti, tačiau jis buvo plikas kaip tilvikas. Kai Roma buvo pašauktas atlikti karinę tarnybą, Viktorija gana greitai jį pamiršo. Mergina jo nesulaukė, nes netrukus ištekėjo už kito. Tačiau Romanas tai sužinojo tik atitarnavęs ir sugrįžęs į Uchtą. Ir ėmė dėti visas pastangas, kad bent kažkiek prasigyventų. O kai jau pakankamai turėjo pinigų, Abramovičius paprašė savo apsaugininko surasti Viką ir pristatyti ją į Maskvą. Aprodė moteriai savo ištaigingai įrengtą biurą, prabangius automobilius. Jiedu pasikalbėjo kelias valandas. Tačiau Vika atsisakė su juo savaitgalį važiuoti pailsėti į užsienį ir grįžo namo pas savo vyrą. Kas žino, gal Abramovičius norėjo tik padaryti įspūdį Vikai Zaborovskajai ir kad ši imtų graužti nagus?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.