Rusų popmuzikos dievaitės K. Orbakaitės duktė Klavdija tapo katalike

Specialiai lrytas.lt, Maskva

Daugiau nuotraukų (1)

Aleksandras Procenka

Dec 13, 2012, 5:04 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 3:56 PM

Rusų popdainininkė Kristina Orbakaitė pakrikštijo savo 9 mėnesių dukterį Klavdiją. Tai trečias dainininkės vaikas, bet pirmasis, gimęs įregistruotoje santuokoje. Klavdija tapo ir pirmąja K. Orbakaitės atžala, pakrikštyta pagal katalikiškas apeigas.

Pirmasis Kristinos sūnus Nikita, kurio ji susilaukė su dainininku Vladimiru Presniakovu jaunesniuoju, pakrikštytas pagal stačiatikių apeigas. Antrasis sūnus Denis – pagal musulmonų, kaip ir jo čečėnas tėvas Ruslanas Baisarovas. Pati Kristina yra katalikė, kaip ir jos lietuvis tėvas Mykolas Orbakas.

Dainininkės vyras – rusų kilmės JAV pilietis Michailas Zemcovas neprieštaravo, kad duktė būtų pakrikštyta pagal katalikų apeigas, nors pats yra stačiatikis.

Klavdija pakrikštyta Maskvos šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje. Krikšto apeigas atliko Rusijos sostinės katalikų parapijos vadovas Igoris Kovalevskis. Ceremonijoje dalyvavo K.Orbakaitės tėvas M.Orbakas su šeima, motina Ala Pugačiova su svita, dainininkas Filipas Kirkorovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.