Serialas „Choras“ nutiesė L. Michele tiesų kelią į sėkmę

Aktorė ir dainininkė Lea Michele (26 m.) tituluojama naująja stiliaus dievaite. Ant raudonojo kilimo eleganciją spinduliuojančiai amerikietei likimas šypsosi – jai puikiai sekasi ir karjera, ir asmeninis gyvenimas.

L. Mic­he­le žvaigž­dė prieš ke­le­rius me­tus įsi­žie­bė tarp­tau­ti­nį po­pu­lia­ru­mą pel­niu­sia­me se­ria­le „Cho­ras” („Glee”).<br>"Reuters"
L. Mic­he­le žvaigž­dė prieš ke­le­rius me­tus įsi­žie­bė tarp­tau­ti­nį po­pu­lia­ru­mą pel­niu­sia­me se­ria­le „Cho­ras” („Glee”).<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

„Stilius"

Dec 13, 2012, 1:58 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:06 PM

Niujorke gimusios L. Michele žvaigždė prieš kelerius metus įsižiebė tarptautinį populiarumą pelniusiame seriale „Choras” („Glee”). Amerika tada nuščiuvo ir ėmė žavėtis nauju talentu.

Lea nuo 1995 metų vaidina Brodvėjaus teatre. Jos vaidmuo miuzikle „Spring Awakening” pelnė jai prestižinį „Drama Desk” – Niujorko teatro kritikų ir žurnalistų organizacijos – apdovanojimą.

2007-aisiais aktorę pastebėjo televizijos serialo „Choras” kūrėjas Ryanas Murphy. Jis sukūrė vaidmenį specialiai jai, ir nuo 2009-ųjų iki dabar šią jauną moterį visas pasaulis žino kaip Reičel – serialo herojės vardu.

Reičel – jauna, ambicinga ir talentinga žydė, siekianti išgarsėti ir tapti pasaulinio ryškumo žvaigžde. Šis personažas dažnai erzina kitus televizijos serialo „Choras” herojus, arogantiškai elgiasi tuo piktindamas ir žiūrovus.

Vis dėlto sunkus Reičel būdas nesutrukdė aktorei tapti Jungtinių Amerikos Valstijų jaunimo dievaite. Aktorės sėkmės paslaptis – ir talentas, ir reto skaidrumo balso tembras. Įspūdingi vokaliniai, šokio ir aktoriniai sugebėjimai – tai atkaklaus darbo rezultatas.

Aktorė serialo „Choras” kūrėjams dėkinga ne tik už savo karjeros sėkmę. Filmavimo aikštelėje ji susipažino su savo mylimuoju, irgi pagrindinio vaidmens atlikėju Cory Monteithu (30 m.).

Lea tikina, kad geranorišką ir teisingą muzikantą Finą įkūnijantis Cory ir tikrame gyvenime yra toks pat.

„Kanadoje yra puikių vaikinų, o Cory – vienas iš jų. Jis yra nuostabiausias, mieliausias vyras visame pasaulyje. Džiaugiuosi galėdama jį dažnai lankyti Vankuveryje ir Viktorijoje – šie miestai tiesiog nuostabūs”, – apie savo mylimąjį kanadietį pasakoja Lea.

Fotografų medžiojama pora atrodo lyg du įsimylėję balandėliai. Ir nesvarbu, ar jie apsiperka parduotuvėje, ar kartu eina raudonuoju kilimu. Ši pora moka įpūsti romantiškos nuotaikos visur, kur tik pasirodo.

Tiek kine, tiek tikrame gyvenime Lea su Cory atrodo esantys vienas kitam sukurti.

Šį lapkritį L.Michele tapo dar ir naujuoju kosmetikos gigantės „L’Oreal Paris” veidu. Plačioji auditorija naujuosius reklaminius klipus su savo mylima aktore išvys po Naujųjų metų.

Mados žurnalai laiko ją sektinu stiliaus pavyzdžiu jaunajai kartai. Lea visuomet pripažįstama viena geriausiai besirengiančių raudonojo kilimo žvaigždžių.

Aktorė nėra pasirašiusi sutarties su jokiais mados namais, todėl visuomet pati renkasi drabužius, avalynę ir aksesuarus iš skirtingų dizainerių kolekcijų.

Amerikietė nebijo būti savimi – jos kūną puošia net penkios tatuiruotės, viena jų – intymioje vietoje.

Lea vengia puoštis tikrais kailiais.

„Mėsa yra skirta mitybai, todėl jei žmogus ją valgo, nieko baisaus, tačiau nėra jokios būtinybės dėvėti kailį”, – savo poziciją aiškina Lea.

Jau daugelį metų ji yra veganė ir aktyvi kovotoja už gyvūnų teises. Kartu su tarptautine organizacija PETA ji dalyvauja protesto akcijose.

Aktorės ir dainininkės mylimasis Cory pripažįsta, kad Lea pakeitė ir jo mitybos įpročius. Tačiau Finą seriale „Choras” vaidinančiam aktoriui tai išėjo tik į naudą – jo kūnas tapo stangresnis ir patrauklesnis.

Šiuo metu L.Michele įrašinėja savo pirmąjį solinį albumą.

Nuo vaikystės svajojusi tapti žvaigžde amerikietė džiūgauja garsų įrašų studijoje ir laukia kitų metų. Jie žada jai atnešti dar didesnį populiarumą.

Parengė Živilė Barkauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.