Gražuolė D. Moore toliau linksminasi su į vaikus tinkančiais vyrais

Holivudo žvaigždė Demi Moore ir 26-erių prekiautojas meno kūriniais Vito

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2012, 6:36 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:51 PM

Vakarėlio svečių teigimu, Demi ir Vito šoko visą vakarą ir atvirai flirtavo vienas su kitu. Vito nebuvo svarbu, kad jo naujajai draugei neseniai sukako 50 metų. Beje, iki pažinties su D. Moore jis susitikinėjo su gerokai vyresnėmis moterimis - modeliu Elle Macpherson (dabar jai 48-eri) ir aktore Liv Tyler (jai 35 metai).

Po V. Doroninio gimtadienio V. Schnabelį ir D. Moore paparacai keletą kartų buvo įamžinę drauge. Beje, Holivudo žvaigždės draugo tėvas, 61 metų režisierius, Kanų kino festivalio laureatas Julianas Schnabelis („Skafandras ir drugelis“) taip pat nebendrauja su bendraamžėmis. Tiesa, jo skonis kitoks nei sūnaus. Naujajai J. Schnabelio mylimajai, buvusiam Danijos modeliui May Andersen - 30 metų.

Gerai, kad romano su V. Schnabeliu nekomentavo nei Demi Moore, nei jos atstovas spaudai. Mat „žaisliukui-berniukui“ greitai atsibodo Holivudo žvaigždės draugija ir jis paliko ją. D. Moore širdis vėl laisva. Bet ar ilgam?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.