Garsiausi pasaulio dvyniai

Dvyniai – gamtos stebuklas! Bet, nepaisant išorinio panašumo, tokie skirtingi charakteriu.

Bene žymiausios pasaulio dvynės Mary-Kate ir Ashley Olsen vaikystėje vaidmenis dalindavosi pusiau.<br>"Reuters"
Bene žymiausios pasaulio dvynės Mary-Kate ir Ashley Olsen vaikystėje vaidmenis dalindavosi pusiau.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2012, 3:00 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:22 PM

Scarlett Johansson ir Hunteris Johanssonas

Holivudo žvaigždės brolis dvynys savo išvaizda ne itin panašus į ją. Hunteris – beveik dviejų metrų ūgio, pailgo veido ir turi ilgą nosį. Jo sesuo Scarlett – neaukšta (163 cm) ir šalia savo brolio atrodo tiesiog mažylė! Bet brolio ir sesers dvynių charakteriai – panašūs. Scarlett ir Hunteris Johanssonai – santūrūs ir labai darbštūs.

Gisele ir Patricia Bundchen

Garsusis brazilų modelis Gisele Bundchen – penkias minutes jaunesnė už savo seserį Patricią, ir visada buvo nutrūktgalvė. Patricia Bundchen nuolat tūnojo namuose ir skaitė knygas, o Gisele šėlo kieme su berniukais! Gisele tapo modeliu, o sesuo dvynė pasirinko žurnalistės profesiją. Tiesa, pastaruoju metu Patricia Bundchen dirba garsiosios sesers vadybininke.

Ashtonas Kutcheris ir Michaelas Kutcheris

Kutcherių šeima su džiaugsmu laukė dviejų berniukų. Bet tėvų laukė baisi naujiena: vienam jų, Michaelui, gydytojai nustatė rimtą širdies susirgimą. Liga atsiliepė ir berniuko išvaizdai. Michaelas ir Ashtonas nepanašūs, bet broliai puikiai sutaria ir iš pusės žodžio supranta vienas kitą. Holivudo žvaigždė Ashtonas Kutcheris didelę savo uždirbtų pinigų dalį skiria brolio sveikatai palaikyti.

Mary-Kate Olsen ir Ashley Olsen

Ko gero, žymiausios pasaulio dvynės – seserys Mary-Kate ir Ashley Olsen. Filmuotis seserys pradėjo būdamos vos devynių mėnesių! Simpatiškos mergaičiukės patiko prodiuseriams, ir kai ūgtelėjo, jas pradėjo kviesti rimtiems vaidmenims.

Iš pradžių seserys vieną vaidmenį dalijosi „pusiau“ – vaikystėje jų nebuvo įmanoma atskirti. Rimtesnėse scenose vaidino Ashley Olsen, o kai reikėjo iškrėsti ką nors juokingo – filmuodavo Mary-Kate. Tokiu būdu seserys tapo itin populiarios! Mary-Kate ir Ashley prisipažįsta, kad dievina viena kitą ir niekada nesipyksta!

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.