Milijonų vertės rusų aktoriaus A. Porochovščikovo turtą dalinasi giminystės ryšio ieškančios šeimos

Aistros dėl garsaus Rusijos aktoriaus Aleksandro Porochovščikovo palikimo nenurimo. Šalies žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, jog jo kūnas bus ekshumuotas. Į daugeliu milijonų vertinamą A.Porochovščikovo palikimą atsirado dar vienas pretendentas – gruzinų šeima, siekianti įrodyti savo kraujo giminystę su garsiuoju rusų aktoriumi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2012, 6:21 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:42 AM

Pagrindiniais A. Porochovščikovo turto paveldėtojais kol kas buvo laikoma Barabadzės šeima. Sutinkamai su gimimo liudijimu, šio rusų aktoriaus tėvas buvo Šalva Barabadzė.

Gruodžio 16-ąją būtent ši šeima turėjo gauti teisę valdyti visą A. Porochovščikovo turtą.

Likus dienai iki šios datos, advokatas pranešė, jog atsirado dar vienas pretendentas į garsaus aktoriaus palikimą. Šanidzės šeima reikalauja genetinės ekspertizės, o tai reiškia, ir A. Porochovščikovo kūno ekshumaciją.

Šanidzės gyvena Tbilisyje, netoli Barabadzės šeimos. Trys Šanidzės seserys ne kartą buvo pareiškusios apie tai, jog jų tikras dėdė Šota Šanidzė yra biologinis aktoriaus A.Porochovščikovo tėvas. Be to, ši šeima kaip įrodymą pateikia nuotrauką, kurioje neva Galinos Porochovščikovos ranka parašytas prisipažinimas, jog sūnų Aleksandrą ji pagimdžiusi nuo Šotos Šanidzės.

A. Porochovščikovas mirė šių metų balandžio 15-ąją ligoninėje. Nuo 73 metų aktoriaus iki jo mirties buvo slepiama, jog jo žmona Irina nusižudė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.