Kodėl F. Kirkorovas neranda geresnės už A. Pugačiovą?

„Visos laimingos šeimos panašios viena į kitą, o kiekviena nelaiminga šeima nelaiminga savaip“, - kažkada rašė Levas Tolstojus. Ar šis posakis tinka ir vienai iš žinomiausių buvusių šeimų – Filipui Kirkorovui ir Alai Pugačiovai? – klausia 7days.ru.

Astrologai mano, kad A. Pugačiova su F. Kirkorovu susisuoks dar kartą.<br>"LR" archyvas
Astrologai mano, kad A. Pugačiova su F. Kirkorovu susisuoks dar kartą.<br>"LR" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 28, 2012, 10:41 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:33 AM

Astrologai numatė skyrybas

Filipo ir Alos santuokos metu ir po jos sklandė nemažai visokiausių kalbų ir legendų. Nieko keisto, juk daugelis nesupranta, kad ir įžymybės yra žmonės, kuriuos lydi ne tik pripažinimas, bet ir vienatvė.

Tikriausiai mažai kas žino, kad Filipo ir Alos vedybų ceremoniją bei visus kitus svarbiausius jų gyvenimo įvykius filmavo žinomas režisierius Jurijus Zaninas. Dabar tos vaizdajuostės aukso vertės. Kalbama, kad J. Zaninas nori sukurti dokumentinį filmą, kuriame žiūrovai galėtų savo akimis pamatyti, kad Filipas ir Ala šypsojosi ir buvo laimingi ne publikai. Juos iš tikrųjų sujungė nuoširdūs abipusiai jausmai.

Tada atrodė, kad jiedu galų gale atrado meilę ir niekas nepajėgs jos atimti. Bet viso dėlto kodėl jų santuoka buvo nelaiminga? Tituluoti astrologai ir numerologai, sudarę Filipo ir Alos horoskopus, išanalizavę mistinius sutapimus bei skaičių ir datų suderinamumus, sakė, kad ši santuoka baigsis skyrybomis. Tiesa, tada nedaugelis kas tuo tikėjo.

Nors Filipas ir Ala susitinka dažnai, jie jau gana seniai gyvena atskirai, jų asmeninių švenčių nebeliko. Filipas mėgo savo mylimajai paruošti romantišką vakarienę prie žvakių šviesos, o ji laukdavo jo iš grįžtančio, įjungusi visuose kambariuose šviesas.

Iš karto po A. Pugačiovos ir F. Kirkorovo skyrybų 2005 metais pikti liežuviai pranašavo: girdi, F. Kirkorovas, kaip ir kiti buvę A. Pugačiovos vyrai, žlugs kaip asmenybė, daugiau neberengs gastrolių. Tačiau po skyrybų Filipas išliko vienas žymiausių, populiariausių ir daugiausiai uždirbančių atlikėjų šou verslo srityje.

Būdamas devynerių Filipas suprato, kad ves Alą

Pirmą kartą A. Pugačiova su F. Kirkorovu susitiko, kai Filipui buvo devyneri metai. Senelė atvedė berniuką į naujametinę šventę Kremliaus rūmuose, kur buvo ir A. Pugačiova.

„Aločka, čia Bedroso sūnus. Jis tavo gerbėjas, tad duok jam savo autografą“, – paprašė Alos kompozitorius Vladimiras Šainskis.

A. Pugačiova negalėjo net pagalvoti, kad tas berniukas po daugelio metų taps jos vyru. Štai Filipas manė priešingai – nuo tos dienos jis buvo įsitikinęs, kad ves tik A. Pugačiovą.

Pirmą kartą A. Pugačiovos širdį F. Kirkorovas bandė užkariauti 1988 metais, atėjęs į jos „Dainų teatrą“. Tačiau Ala tada nepriėmė rimtai savimi pasitikinčio ir įžūlaus gražuolio gestą. Iš „Dainų teatro“ F. Kirkorovas išėjo it musę kandęs.

Sėkmė jam nusišypsojo tik po šešerių metų. Jau būdamas populiariu dainininku jis sekiojo paskui Alą, tačiau dainininkės širdis ir tada nepasidavė gundoma aukštaūgio gražuolio. Ji ištirpo tik 1993 metų gruodžio mėnesį. Jau netekęs vilties užkariauti dainininkę, F. Kirkorovas vis dėl to atėjo į grupės „Na-Na“ vakarėlį su puokšte geltonų rožių, žinodamas, kad į jį žadėjo atvykti ir A. Pugačiova. Tai jos mėgstamiausios gėlės.

Ji šiltai priėmė gėles ir netikėtai visiems girdint pareiškė, kad nusimato jos sužadėtuvės su Filipu. Tai išgirdęs, F. Kirkorovas neteko žado. Kovo 15 dieną įvyko Filipo ir Alos vestuvės.

Iškart po vestuvių pasklido kalbos, kad dainininkė tenorėjo atkreipti dėmesį į save, nes ją buvo ištikusi kūrybinė krizė. Jiedu, santuokoje pragyvenę du mėnesius, paėmė ir susižadėjo Jeruzalėje.

Kaip sakoma, nieko nėra amžino. 2001 metais A. Pugačiovą Filipas supažindino su komiku Maksimu Galkinu. Tuomet moteris atitolo nuo sutuoktinio, o 2005 metais jiedu išsiskyrė. Tiesa, skyrybų priežastis jie iki šiol nutyli. Tačiau Filipas net nemėgina slėpti, kad jis mylėjo ir tebemyli tik Alą.

Dabar tie patys astrologai, pranašavę A. Pugačiovos ir F. Kirkorovo skyrybas, tvirtina, kad vieną dieną Ala grįš pas Filipą.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.