Vis daugiau įžymybių sako „ne“ ankstyvam seksui

Nuolat sklinda kalbos apie nuodėmingą įžymybių gyvenimą: nuolatiniai vakarėliai, kvaišalai ir nesibaigiančios linksmybės su priešingos lyties atstovais. Tiesa, ne visos žvaigždės taip leidžia laisvą laiką. Be to, kai kurios jų tikina niekada neturėjusios intymių santykių, rašo wenn.com. Pateikiame jūsų teismui tokių įžymybių sąrašą. Patys nuspręskite, melavo šios žvaigždės ar sakė tiesą.

Vis daugiau įžymybių sako „ne“ ankstyvam seksui. Tačiau kai kuriems iš jų tokie žodžiai reiškia tik reklaminę kampaniją.<br>„Reuters“ ir AP
Vis daugiau įžymybių sako „ne“ ankstyvam seksui. Tačiau kai kuriems iš jų tokie žodžiai reiškia tik reklaminę kampaniją.<br>„Reuters“ ir AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-31 13:54, atnaujinta 2018-03-14 08:29

Daugiau nei dešimt metų popdievaitė Britney Spears (31) susitikinėjo su atlikėju Justinu Timberlake'u (31). Tuomet pora visam pasauliui prisiekinėjo, kad jie abu yra skaistūs. Britney ir Justinas išsiskyrė 2002 metais. Vėliau, kai žurnalistai paklausė, ar pora tikrai nebuvo intymiai suartėjusi, J. Timberlake'o atsakymas buvo itin trumpas: „Esmė yra visai ne tai“.

Šmaikščiai skamba faktas, kad būtent po išsiskyrimo Britney įrašė savo garsiąją dainą „I'm Not a Girl, Not Yet a Woman” (liet. „Aš nebe mergaitė, bet dar ne moteris“). Beje, dabar B. Spears turi du vaikus, kurių  susilaukė su šokėju Kevinu Federlinu.

Jessica Simpson (32) teigia, kad nekaltybę išsaugojo iki pat santuokos su Nicku Lachey. Taip pat pasielgė ir televizijos serialo „Draugai“ žvaigždė Lisa Kudrow (49). Taigi, nesunkiai galima įžvelgti kontrastą tarp tikrosios L. Kudrow ir jos serialo herojės Fibi, kuri itin mėgo nuotykius su vyrais.

Paauglių numylėtinis Justinas Bieberis (18) taip pat stoja į „skaistuolių klubą“. Niekas nė neabejoja, kad jis su Selena Gomez (20) bučiavosi ne kartą. Štai jo mama tvirtina, kad Justinas vis dar yra nekaltas. Tuo tarpu Selena jau nusiėmė nuo piršto skaistybės žiedą. Vis dėlto mergina teigia, kad ji vis dar skaisti.

Dainininkė Miley Cyrus (20) prieš penkerius metus savo gerbėjus tikino esanti nekalta. Tačiau viskas pasikeitė prieš metus. Dabar Miley teigia, kad seksas yra „magiškas“ ir „kietas“ užsiėmimas.

Taylor Swift (23) – dar viena įžymybė su pasididžiavimu paskelbusi apie savo nekaltybę. Ji stengiasi išlaikyti tokį savo įvaizdį net po to, kai pasklido kalbos, esą dainininkė yra nėščia.

Aktorė ir dainininkė Kathie Lee Gifford (59) pasakoja, kad iki Paulo Johnsono ji neturėjo jokio kito vyro. Pora susipažino kai Kathie buvo 22-eji. Beje, jos mylimasis Paulas, tuomet 29 metų jaunuolis, taip pat buvo skaistus.

2009 metais dainininkė Susan Boyle (51) paskelbė pasauliui, kad yra nekalta. Po tokio jos pareiškimo Susan susirado pornografinių filmų industrijos atstovai. Jie siūlė dainininkei nekaltybę prarasti filme.

Vanessa Hudgens (24) tikina vis dar esanti skaisti. Vis dėlto jos vaikino Zaco Efrono gerbėjos stipriai suabejojo, ar dainininkė galėjo atsispirti jo kerams.

Štai ir Angela Simmons (25) tikina, kad ji yra skaisti. Priežastis? Jos tėtis būtų labai supykęs, jei dukra būtų pradėjusi intymų gyvenimą. Demi Lovato (20) – dar viena įžymybė, neįsileidžianti sekso į savo gyvenimą.

Nickas Jonas (20) yra vienas iš nedaugelio įžymių vyrų, kuris prisipažįsta, esantis nekaltas.

Brooke Shields (47) savo knygoje rašė, kad nekaltybę prarado būdama 20-ies. Tiesa, vėliau ji dėl to gailėjosi. Anot Brooke, nekaltybę ji galėjo prarasti ir anksčiau.

Politikė Ann Widdecombe (65) iki šiol tikina, kad ji niekada neturėjo lytinių santykių. Maža to, ji pagrasino kreiptis į teismą dėl kiekvieno, kuris suabejos dėl jos skaistumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.