H. Hefneris Naujųjų išvakarėse vedė C. Harris

„Playboy“

Džiūgaujanti nuotaka gerbėjus apie savo didžiąją dieną informavo žinutėmis Twitter.com. Vienoje jų ji rašė: „Šiandien yra diena, kai tampu ponia ... Hefner. Jaučiuosi labai laiminga, sulaukusi sėkmės ir palaiminta“.<br>AP
Džiūgaujanti nuotaka gerbėjus apie savo didžiąją dieną informavo žinutėmis Twitter.com. Vienoje jų ji rašė: „Šiandien yra diena, kai tampu ponia ... Hefner. Jaučiuosi labai laiminga, sulaukusi sėkmės ir palaiminta“.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-01-01 13:16, atnaujinta 2018-03-14 01:59

86 metų leidybos magnatas ir 26 metų C. Harris žiedus pirmadienį sumainė „Playboy“ viloje Beverli Hilse Kalifornijoje.

Džiūgaujanti nuotaka gerbėjus apie savo didžiąją dieną informavo žinutėmis Twitter.com. Vienoje jų ji rašė: „Šiandien yra diena, kai tampu ponia ... Hefner. Jaučiuosi labai laiminga, sulaukusi sėkmės ir palaiminta“.

Ji taip pat paskelbė nuotrauką, kurioje matyti, kaip darbininkai rengia altorių, ir parašė: „Vila atrodo nuostabiai“.

C. Harris, kuri pagal išsilavinimą yra psichologė, buvo žurnalo „Playboy“ 2009-ųjų „Mis Gruodis“, o 2011 metų liepą papuošė jo viršelį. Ant tos nuotraukos jos apatinę kūno dalį dengė lipdukas su užrašu „Pabėgusi nuotaka“.

C. Harris, kuri yra iš San Diego ir kurios tėvai yra britai, sakė, kad prieš Kalėdas surengtam nuotakos vakarėliui prašė kalėdinių dekoracijų, kuriomis būtų galima puošti garsiąją H. Hefnerio vilą.

„Galvojau, kokių dovanų norėčiau, ir pamaniau, kad iš tikrųjų nenoriu apatinių drabužių, nes jų turiu daugiau nei pakankamai“, - žurnalui „Us Weekly“ pasakojo ji.

H. Hefneris ir C. Harris iš pradžių ketino tuoktis 2011 metų birželį, bet buvusi manekenė, kuri dabar turi apatinių drabužių parduotuvę, tada vestuves atšaukė. 2012 metų gegužę pora susitaikė, o H. Hefneris gruodžio mėnesį vėl pasipiršo ir paskelbė apie planus 2013-uosius sutikti kaip vedęs vyras.

H. Hefneris anksčiau buvo vedęs du kartus. Su antrąja žmona Kimberley Conrad, kuri taip pat yra buvusi „Playmate“, jis išsiskyrė 2010 metais; prieš skyrybas jie dar ilgą laiką gyveno atskirai. Jo pirmoji santuoka su Mildred Williams skyrybomis baigėsi 1959 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.