Atlikėja K. Walsh: „Mano užpakaliukas gyvena atskirą gyvenimą“

„Mano užpakaliukas gyvena atskirą gyvenimą“, – viename interviu prisipažino atlikėja Kimberley Walsh. Jos itin moteriškas kūno linijas nuolat aptarinėja tiek jos muzikos gerbėjai, tiek pasaulio žiniasklaida, todėl neseniai 31-erių sulaukusi dainininkė nusprendė to nebeslėpti, o priešingai – nusifotografuoti žurnalo „Cosmopolitan“ viršeliui, rašo thesun.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 4, 2013, 9:21 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:55 AM

Intriguojančioje fotosesijoje moteris apsitempė dailiu, figūrą išryškinančiu juodu sijonu. Žiūrėdami į jos ploną liemenį ir apvalų užpakaliuką vyrai varvina seilę, o moterys palydi pavydžiais žvilgsniais.

Kalbėdama apie save K. Walsh išliko kukli: „Man sunku pačiai save vertinti - esu seksuali ar ne, tačiau manau, kad net turėdama nemažą užpakaliuką apskritai esu liekna.“

K. Walsh jau beveik dešimt metų susitikinėja su Justinu Scottu, tačiau vestuvių pora kelti kol kas neketina. „Niekada nebuvau iš tų mergaičių, kurios už viską labiau gyvenime sureikšmina vestuvių dieną. Kai ateis laikas, tada ir tuoksimės“, – pasakojo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.