A. Winehouse mirė dėl per didelio alkoholio kiekio

Britų atlikėja Amy Winehouse mirė išgėrusi per didelį kiekį alkoholio, patvirtino atliktas antrasis tyrimas, praneša BBC.

A. Winehouse mirė dėl per didelio alkoholio kiekio.<br>AP
A. Winehouse mirė dėl per didelio alkoholio kiekio.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 8, 2013, 7:19 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:58 PM

27-erių A. Winehouse 2011 metais liepos 23 dieną buvo rasta negyva savo namuose Šiaurės Londone.

Antrojo tyrimo išvados sutampa su pirmojo, kurį atlikusi koronerė, kaip paaiškėjo, neturėjo reikiamos kvalifikacijos. Dėl to buvo nuspręsta atlikti pakartotinį tyrimą dėl dainininkės mirties priežasties.

Dr. Shirley Radcliffe įrašė išvadą, kad tai mirtis dėl nelaimingo atsitikimo. Tokios pat išvados kaip ir pirmosios paskelbtos 2011 metų spalį.

Tyrimo išvados rodo, kad mirties metu atlikėjos kraujyje rastas penkis kartus didesnis alkoholio kiekis, nei galimas sėdant prie vairo. 100 mililitrų kraujo rasta 416 miligramų alkoholio. Didžiojoje Britanijoje draudžiama sėsti prie vairo, jei kraujyje yra 80 miligramų alkoholio.

Dr. Sh. Radcliffe teigė, kad dainininkė mirė nuo „alkoholio toksiškumo“, ir pridūrė, kad „toks alkoholio kiekis dažniausiai lemia mirtį“.

Koronerės teigimu, A. Winehouse „savo noru vartojo alkoholį“. Radus ją šalia lovos buvo rasti „du tušti degtinės buteliai“.

A. Winehouse bendrosios praktikos gydytojos Christinos Romete pranešime teigiama, kad ji buvo susitikusi su atlikėja naktį prieš jos mirtį. „Ji konkrečiai pasakė nenorinti mirti“, - sakė Ch. Romete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.