D. Hasselhoffo mylimoji vienoje brangiausių salų maivėsi prieš fotoobjektyvą

Mažai kam žinomos šviesiaplaukės Hayley Roberts (32 m.) gyvenimas pasikeitė beveik iškart, kai ši paprašė autografo serialo „Gelbėtojai“ žvaigždės Davido Hasselhoffo (60 m.). Mainais už jo parašą aktorius pasiteiravo jos telefono numerio. H. Roberts, žinoma, jį su malonumu davė. Nuo to momento Davidas ir Hayley yra kartu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 26, 2013, 1:29 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 5:21 AM

D. Hasselhoffas mylimąją lepina ne tik brangiomis dovanomis, garsiausių mados namų drabužiais ir aksesuarais, šimtus tūkstančių JAV dolerių kainuojančiais automobiliais, bet ir įspūdingomis kelionėmis.

Atšventę naujuosius metus pora išvyko į Didžiosios Britanijos Mergelių salyno Nekerio salą, kuri priklauso milijardieriui Richardui Bransonui. Nekerio sala laikoma viena brangiausių pasaulio privačių salų.

Moteris taip džiaugėsi Davido padovanotomis atostogomis, kad savo įspūdžiais ir laime iškart pasidalino socialinio tinklapio „Twitter“ paskyroje.

Jos draugams ir gerbėjams beliko tik su pavydu žiūrėti į egzotiškus salos vaizdus ir pačios Hayley figūrą. D. Hasselhoffo širdies draugė nuolat rūpinasi savo kūno linijomis, todėl su maudymosi kostiumėliu prieš fotoobjektyvą jaučiasi puikiai.

Socialiniame tinklapyje moteris paviešino nuotraukas, kuriose ji įamžinta su baltu bikini paplūdimyje. Vienoje iš fotografijų Hayley nesibodėjo apnuoginti ir savo užpakaliuką, šiek tiek numovusi maudymosi kelnaites.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.