Garsiausios pasaulio lesbietės

Neseniai aktorė Jodie Foster paskelbė apie netradicinę savo orientaciją. Stipri moteris - ne vienintelė Holivudo žvaigždė, kurią traukė tos pačios lyties asmenys.

M. Monroe.<br>AP
M. Monroe.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-27 18:49, atnaujinta 2022-08-13 12:13

Keturiais „Oskarais” apdovanota JAV aktorė Katharine Hepburn turėjo intymių santykių su Judy Garland, Greta Garbo, taip pat kitomis įžymiomis moterimis. Taip rašoma naujoje legendinės aktorės biografijoje.

Teigiama, kad sekso simbolis Marilyn Monroe buvo išbandžiusi lesbietišką meilę. Esą seksualioji šviesiaplaukė turėjo trumpą romaną su kita aktore Joan Crawford.

Cynthia Nixon, išgarsėjusi Mirandos vaidmeniu televizijos seriale „Seksas ir miestas”, išsiskyrė su sutuoktiniu, anglų profesoriumi ir fotografu Danny Mozesu, kai 2003 metais susipažino su švietimo aktyviste Christine Marinoni.

Pora po dirbtinio apvaisinimo procedūros pernai vasarį susilaukė vaiko: Christine pagimdė sūnų. Jos gyvena Niujorke kartu su kitais dviem Cynthios vaikais (iš santuokos su D. Mozesu).

Holivudo aktorė Anne Heche taip pat trejus metus turėjo partnerę, populiarią televizijos laidų vedėją Ellen DeGeneres.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.