Lady Gaga, B. Obama ir S. Jobsas virto žaislinėmis lėlėmis

Tie, kurie visą gyvenimą manė, kad lėlės skirtos tik vaikams, greičiausiai turės pakeisti savo nuomonę. Ypač tuomet, jeigu pasiūtas pliušinis žaislas nė kiek neprimins svajingo draugiško meškio, o bus itin panašus į kurią nors jūsų mėgstamą garsenybę.  

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2013, 5:42 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 4:36 PM

Mua Mua vardu pasivadinusi menininkė iš Balio Ludovica Virga nusprendė pasiūti lėles, kurios savo išvaizda primintų žinomus pasaulio veikėjus. Tarp jų – daugeliui pažįstamus dizainerius, dainininkus, net politikus ir karališkųjų šeimų atstovus, rašo dailymail.co.uk. 

Kurdama lėles L. Virga pagalvojo apie kiekvieno personažo išvaizdą ir charakterį. Ji stengėsi kuo tiksliau atspindėti garsiuosius mados pasaulio dizainerius. Žiūrint į žaislus, nesunku pažinti stilingąjį vokietį Karlą Lagerfeldą - jo charizmą geriausiai išduoda preciziškai sušukuoti plaukai, juodas kostiumas ir kone visuomet dėvimi saulės akiniai.  

Siūdama lėles kūrėja prisiminė ir buvusią atlikėjo Marilyn Mansono gyvenimo draugę, burleskos šokėją Ditą Von Teese bei amerikietiškojo „Vogue“ mados žurnalo redaktorę Anną Wintour.  

Tarp žaislinių lėlyčių taip pat galima rasti ir išskirtinės išvaizdos dizainerę Donatellą Versace. Ją nesunku atskirti iš peroksidu nubalintų plaukų, didelių paryškintų akių ir itin putlių lūpų.

L. Virga taip pat įkūnijo ir ryškiausius muzikus. Tarp jų – hipių mėgstamą gitaristą Jimi Hendrixą, balsingąją atlikėją Beyonce, reperį Jay Z, ir šokiruojančias provokacijas mėgstančią šviesiaplaukę Lady Gagą.

Savo kolekciją ji papildė ir JAV prezidento Baracko Obamos, verslo magnato ir išradėjo Steve`o Jobso, princo Williamo ir Kate portretais ir daugeliu kitų.

Kiekviena lėlė kainuoja maždaug 340 litų. Toks žaislas minėtų asmenybių gerbėjams greičiausiai būtų puiki dovana bet kokia proga. Internete veikiančioje parduotuvėje galima įsigyti ir kitos panašios atributikos: dekoruotų raktų pakabukų, telefono dėklų, marškinėlių ir pan.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.