Ką Gyvatės metais žvaigždės žada garsenybėms?

Netrukus prasidėsiantys

PSY, kuris yra gimęs 1977 metais, šiemet tikriausiai uždirbs dar daugiau pinigų, tačiau jo laukia ir iššūkiai. Sarah Jessicos Parker, kuri gimė 1965 metais, taip pat laukia finansinė sėkmė, tačiau tik tuo atveju, jeigu ji dėl jos dirbs draugesu vyru, aktoriumi M. Brodericku.<br>AP
PSY, kuris yra gimęs 1977 metais, šiemet tikriausiai uždirbs dar daugiau pinigų, tačiau jo laukia ir iššūkiai. Sarah Jessicos Parker, kuri gimė 1965 metais, taip pat laukia finansinė sėkmė, tačiau tik tuo atveju, jeigu ji dėl jos dirbs draugesu vyru, aktoriumi M. Brodericku.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 4, 2013, 2:11 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 3:18 PM

Kinų bendruomenėms visame pasaulyje rengiantis vasario 10-ąją sutikti Gyvatės metus, vienas taivaniečių būrėjas prognozuoja nevienareikšmišką sėkmę garsiems Gyvatės metais gimusiems pasaulio žmonėms.

PSY, kuris pernai išgarsėjo su daina ir klipu „Gangnam Style“ ir kuris yra gimęs 1977 metais, šiemet tikriausiai uždirbs dar daugiau pinigų, jeigu ir toliau keliaus po pasaulį, tačiau jo laukia ir iššūkiai, sako Chan Wei-chungas.

„Pirmiausia jis turi pasirūpinti savo sveikata. Antra, jis turi priimti gerus sprendimus. Trečia, jo karjerai padės garsūs žmonės, bet svarbiausia, kad jam reikės išvykti iš Korėjos ir keliauti po pasaulį“, - sakė jis.

„Jis dirbs ir gaus apdovanojimų, bet privalo saugotis ir nepervargti, nesusirgti, nes tai gali atnešti nelaimę jo Gyvatės metams“, - perspėja astrologas.

Sarah Jessicos Parker, kuri gimė 1965 metais ir išgarsėjo Kerės vaidmeniu seriale „Seksas ir miestas“, taip pat laukia finansinė sėkmė, tačiau tik tuo atveju, jeigu ji dėl jos dirbs drauge su vyru, aktoriumi Matthew Brodericku.

„Jos santuokos namuose žėri žvaigždė, o tai reiškia, kad dirbdama drauge su vyru (ji turi) geras galimybes susikrauti turtus“, - tvirtina Chan Wei-chungas.

Meilė gali nušvisti ir dainininkei Taylor Swift, kuri yra gimusi 1989 metais, tačiau ta meilė jos laukia užsieniuose.

„Išvykimas iš JAV į kitą šalį filmuotis kokiame filme, rengti koncertų ar vykdyti kitų pramoginių projektų atneš jai sėkmę meilėje“, - sako Chan Wei-chungas.

Tačiau televizijos laidų vedėja Oprah Winfrey, kuri gimė 1954 metais, bet laikoma „Gyvatės uodega“, nes jos gimtadienis yra sausio mėnesį, dar nepasibaigus Gyvatės metams, gali susidurti su sunkumais.

„Dvi didžiausios šių metų problemos yra ginčai dėl pinigų ir problemos keliaujant, pavyzdžiui, eismo problemos ar kivirčai su žmonėmis“, - sakė astrologas apie Oprah, kuri neseniai pasaulio dėmesį atkreipė interviu, paimtu iš nešlovę užsitraukusio dviratininko Lance'o Armstrongo.

„Jos lemtis su amžiumi gerėja, bet Gyvatės metai gali būti sunkūs“, - perspėja Chan Wei-chungas.

„Gyvatėmis“ laikomi žmonės, gimę 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989 ir 2001 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.