Šešiametė buvusio „Playboy“ modelio A. N. Smith dukra seka motinos pėdomis

Vienos garsiausių „Playboy“ modelių Annos Nicoles Smith dukra Dannielynn pradėjo modelio karjerą – šešerių metų mergaitė, kaip ir jos amžiną atilsį motina, tapo „Guess“ reklaminiu veidu. Pasak Dannielynn tėvo Larry Lirkheado, dailius veido bruožus ji paveldėjo iš motinos, kuri 2007 metais mirė perdozavusi medikamentų, rašo thesun.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-04 09:51, atnaujinta 2018-03-12 16:04

„Dannielynn labiau už viską mėgsta mamos drabužius. Ir tai yra viena iš priežasčių, kodėl aš leidau jai įsiamžinti „Guess“ fotosesijoje. Ji su pasididžiavimu teigė, kad dabar, kaip ir mama, yra modelis“, – pasakojo mergaitės tėvas.

Viename interviu jis teigė, kad dukra jam yra tarsi sumažinta A. N. Smith kopija. Ir taip yra ne tik dėl tam tikrų išvaizdos bruožų, bet ir dėl mažosios Dannielynn pomėgių. Jo teigimu, mergaitė, kaip ir jos motina, nuolat prašo paskolinti kreditinę kortelę, kad ji galėtų įsigyti internete ar per televiziją reklamuojamų prekių.

Pasak L. Lirkheado, mažoji manekenė – lyg mažas velniūkštis: šokinėja nuo sofos, žiūri siaubo filmus. Jos mama tiesiog dievino siaubo filmus. „Kartais žiūriu į ją ir atrodo, kad žiūriu į Anną“, – sakė jis.

A. N. Smith mirė būdama 39-erių, tuomet Dannielynn buvo vos penki mėnesiai. Be to, kad L. Lirkheadui teko išgyveno skaudžią netektį, jis dar turėjo teisme įrodyti savo tėvystės ryšį, dėl kurio buvo abejojama.

Nors mergaitė savo motinos prisiminti negali, visuomet apie ją atsiliepia tik gerais žodžiais. „Ji vadina ją rojuje gyvenančiu angelu“, – pasakojo L. Lirkheadas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.