Ištekėjo Rusijos elito vakarėlių liūtė K. Sobčiak

Kiek atviresnė buvo nuotakos motina Liudmila Narusova.

Naujiena apie tai, kad K. Sobčiak ištarė lemtingąjį „taip“, nustebino daugelį. Internautai iškart suabejojo jos vestuvių tikrumu. Bet K. Sobčiak vyras Maksimas Vitorganas patvirtino, kad jos tikrai įvyko.
Naujiena apie tai, kad K. Sobčiak ištarė lemtingąjį „taip“, nustebino daugelį. Internautai iškart suabejojo jos vestuvių tikrumu. Bet K. Sobčiak vyras Maksimas Vitorganas patvirtino, kad jos tikrai įvyko.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2013, 8:03 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 2:13 PM

Vestuvės buvo atšvęstos Rusijos sostinės centre esančiame restorane „Fitil“. Be kitų garbių svečių, dalyvavo jaunikio tėvas, garsusis aktorius Emanuilas Vitorganas su žmona.

Naujiena apie tai, kad K. Sobčiak ištarė lemtingąjį „taip“, nustebino daugelį. Internautai iškart suabejojo jos vestuvių tikrumu. Bet K. Sobčiak vyras Maksimas Vitorganas patvirtino, kad jos tikrai įvyko. Tiesa, išsamiau kabėti šia tema atsisakė.

Kiek atviresnė buvo nuotakos motina Liudmila Narusova.

„Tai nėra skubotas sprendimas. Apie vestuves artimi žmonės žinojo dar prieš mėnesį, bet šią informaciją mano duktė slėpė nuo spaudos. Ji norėjo, kad tai būtų jos šventė, o ne paparacų. Aš, motina, pritariu bet kokiam jos pasirinkimui. Svarbiausia, kad ji būtų laiminga“, - sakė „aukštuomenės liūtės“ mama.

K. Sobčiak vilkėjo nėriniais puoštą dizainerės Ulijanos Sergijenko suknelę.

M. Vitorganui tai - trečioji santuoka. Iš pirmos santuokos vyras turi sūnų. Iš antros - dukterį.

Gandai apie K. Sobčiak ir M. Vitorgano romaną pradėjo
klaidžioti po Rusijos žinisklaidą po to, kai porelė kartu pasirodė
viename renginyje.  Televizijos laidų vedėja ir aktorius laikėsi už
rankų ir visą laiką glėbėsčiavosi.

 Beje, leidinys "Večerniaja Moskva" teigė, jog "amžinos nuotakos" etiketė K. Sobčiak buvo lipdoma nuo pilnametystės. Pirmasis rimtas "šokoladinės blondinės" romanas užsimezgė su energetikos bendrovės "Feniks" direktoriumi Viačeslavu Leibmanu.

 Dešimtojo dešimtmečio pabaigoje jis dažnai užsukdavo į Sankt Peterburgo naktinius klubus, kur per vieną vakarėlių susipažino su Ksenija. Bet pažintis į tvirtus santykius neperaugo, nes mergina įtarė V. Leibmaną draugaujant su garsiąja balerina Anastasija Voločkova.

 K. Sobčiak turėjo audringą meilės romaną su politiku Umaru Džaibrailovu, ji vos neištekėjo už verslininko Aleksandro Šusterovičiaus.

Su pastaruoju vestuvės neįvyko, o Valentino Judaškino sukurtą suknelę teko išmesti į šiukšlyną.

 K. Sobčiak tikrų ir menamų meilės romanų sąrašas buvo ne toks jau trumpas.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.