Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Rusų oligarcho žmona O. Rodionova dievina erotines fotosesijas (N-18)

Tačiau taip mano toli gražu ne visi. Po to, kai O. Rodionova išleido erotinių fotografijų albumą „The Book of Olga“, ji laimėjo „Nuogi ir juokingi“ nominaciją „Sidabrinio kaliošo rinkimuose“. Nepaisant to, albumas buvo išgraibstytas, nors kainavo daugiau nei 100 litų. Lyg kerštaudama dėl nominacijos Olga išleido antrą fotografijų albumą „The Story of Olga“. Jame publikuotos nuotraukos buvo dar atviresnės.

O. Rodionova išleido du erotinių fotografijų albumus: "The Book of Olga" ir "The Story of Olga".
O. Rodionova išleido du erotinių fotografijų albumus: "The Book of Olga" ir "The Story of Olga".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2013, 5:01 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 1:11 PM

Tačiau taip mano toli gražu ne visi. Po to, kai O. Rodionova išleido erotinių fotografijų albumą „The Book of Olga“, ji laimėjo „Nuogi ir juokingi“ nominaciją „Sidabrinio kaliošo rinkimuose“. Nepaisant to, albumas buvo išgraibstytas, nors kainavo daugiau nei 100 litų. Lyg kerštaudama dėl nominacijos Olga išleido antrą fotografijų albumą „The Story of Olga“. Jame publikuotos nuotraukos buvo dar atviresnės.

Šių fotografijų albumų pagrindinė herojė – rusų oligarcho, bankininko ir leidėjo žmona O. Rodionova. Būtent ji privertė konservatyviuosius europiečius pamiršti krizę. Šis fotografijos albumas pavadintas seksualiausiu metų leidiniu, o atviros erotinės oligarcho žmonos nuotraukos buvo išspausdintos visuose Rusijos leidiniuose.

Tiesa, duoti interviu žurnalistams Olga sutiko ne iš karto. Į susitikimą su rusų žurnaliste ji atėjo apsirengusi juoda suknele. Knygą-fotoalbumą, sveriantį apie penkis kilogramus, parodė paslapčiomis. Jos apsaugininkai, tarsi tikrindami žurnalistę, pirmą susitikimo valandą net neišėmė knygos iš jos pakuotės.

Per tą laiką žurnalistė sužinojo, kad prieš prancūzų fotografės Bettinos Rheims objektyvą drabužius nusimetė garsiausios ir gražiausios planetos moterys: Madonna, Carla Bruni, Monica Bellucci. Vardindama šias pavardes Olga šiek tiek teisinosi.

Skandalingosios knygos idėją sugalvojo vokiečių leidėjas Benediktas Taschenas.

„Šio žmogaus papirkti neįmanoma. Jis – multimilijonierius, garsėja savo originaliomis idėjomis visame pasaulyje. Namas, kuriame jis gyvena, yra skraidančios lėkštės formos“, – sakė Olga.

Kai galų gale žurnalistė atvertė O. Rodionovos atneštą knygą, ji aiktelėjo. Ji norėjo versti po vieną puslapį ir atidžiai viską apžiūrėti. Tačiau buvo nepatogu, nes ta moteris, sėdėjusi prieš ją juoda suknele, ir ta, kuri apsinuoginusi apžergė prabangų motociklą nuotraukoje, buvo du visiškai skirtingi žmonės. Olga iškart viską paaiškino.

– Mūsų žmonėms neegzistuoja skirtumas tarp žodžių „nuogas“ ir „apsinuoginęs“.

Man svarbiausia buvo, kad albumas nebūtų pardavinėjamas Rusijoje. Laimė, Benediktas Taschenas ir be mano rekomendacijų kontroliuoja situaciją. Jo leidykloje išspausdinta vienos knygos partija, daug kuklesnio turinio, buvo atimta Baltarusijos muitinėje. Muitininkai apkaltino, kad buvo pažeistos bet kokios moralės ir dorovės normos.

– Bet kuriuo atveju knyga parduota. Ar jūs pati likote patenkinta?

– Žinoma! Neslėpsiu, manęs vis dar neapleidžia baimės jausmas. Aš nesitikėjau, kad sulauksiu tokios reakcijos. Turiu omenyje, pasaulinės žiniasklaidos dėmesį. Mus apkaltino ekshibicionizmu, išvadino mazochistais, neva, mūsų turtuolių rankos iki alkūnių sumerktos į ikrus.

Iš kitos pusės, aš didžiuojuosi. Paimkite ir pamėginkite taip padaryti! Esmė ne turtuose. Juk mūsų šalyje daugiau niekas neišdrįstų taip pozuoti. Man visada norėjosi būti pirma. Kine nieko neišėjo, o čia – išėjo. Ši knyga gali varžytis nebent su kultiniu Madonnos albumu „Seksas“. Prancūzų laikraščio „Le Monde“ tvirtinimu, ši knyga įeis į fotografijos istoriją.

– Mes, gerokai žemiškesnės moterys, redakcijoje nusprendėme, kad tokiu savo įvaizdžiu siekiate, jog vyras nesidairytų į kitas ir nepabėgtų.

– O kokia moteris norėtų paleisti savo vyrą? Parodykite man ją! Tačiau ne visos pasiruošusios dėti pastangas. Ta knyga suteikė man pasitikėjimo savimi sutuoktinio akyse ir dabar žinau, kad geresnės už mane nėra! Reikia būti laisvai savo viduje, kad pasiryžtum tokiam dalykui.

Kai mano nuotraukos buvo spausdinamos „Playboy“ žurnale, vyras man pasakė: „Gandai nutils, o tu, kai sulauksi 90 metų, turėsi ką anūkams parodyti!“

– Turite auksinį vyrą!

– 15 metų kartu! (Išdidžiai.)

– Ir nebijote dėl savo darbo ilgai palikti jį vieną?

– Bijojau ir bijau. Tačiau aš gyvenu su vyru, su kuriuo neįmanoma sėdėti namuose ir virti barščius. Tiesa, aš tai puikiau darau.

Norint sudominti vyrą ir jo nepaleisti, reikia nuolat tobulėti. Vyro turtai ir jo intelektualumas nustatomas pagal moterį. Žinoma, vyrai būna skirtingi. Neseniai viename vakarėlyje Dubajuje vienas vyras stuktelėjo man į šoną ir paklausė: „Ar žinai, kaip konjakas bus angliškai?“ Panašu, kad dėl tokių vyrų nereikia fotografuotis apsinuoginusiai.

Laikausi nuomonės, kad reikia daryti tai, kas geriausiai pavyksta. Aš dažnai lankausi sporto salėse, o pagulėti su knyga kažkaip neišeina. Esu labai veikli ir energinga moteris. Pozavau erotinėje fotosesijoje knygai „The Book of Olga“, vedžiau televizijos šou „Klausimo kaina“, ruošiau projektą „World Fashion“, filmavausi Romano Doronino filme „Paradoksas“. Tuo metu dar turėjau drabužių parduotuvę „Vivienne Westwood“ Maskvos centre. Grįžtu namo visai išsekusi. Vyras klausia: „Ko tyli?“ o aš jam sakau, kad be pinigų nekalbu!“ (Juokiasi.)

– Parduotuvę jūs uždarėte dėl finansinės krizės?

– Aš jį uždariau dar prieš krizės pradžią. Kažkaip intuityviai gavosi.

– Т. y. turtingų žmonių krizė vis dėlto nepalietė?

– Patikėkite, ji visus palietė. Jei kas nors sako, kad jam viskas gerai, tai reiškia: arba jis nieko neturi, arba jis meluoja.

– Galbūt patarsite laimės medžiotojoms, kaip palaikyti vyrą krizės laikotarpiu?

– Daugiau patylėti. Jei išsilavinimas neleidžia aptarinėti jo finansinių reikalą ir akcijų kritimo, reikia mokėti neįkyrėti jam. Teks apsiginkluoti kantrybe, nes krizė dar nesibaigė.

– Jūs manote, kad ji vis dar tebesitęsia?

– Turiu ekonominį išsilavinimą. Tai – rimčiausia krizė, kokią žmonija matė.

– O ką pasakysite skyrybų tema? Sako, kad dėl krizės Rusijoje praūžė didžiulė skyrybų banga...

– Viename žemėlapyje mačiau greta Europos strėlę į Rusijos pusę ir parašą: „Kita Europa“. Labai tiksliai pastebėta! Rubliovkoje madingos maskvietiškos vedybos mane kartais gąsdina. Prieš daug metų vyrui buvo neįmanoma turėti intymių santykių iki vestuvių, todėl žmonės susituokdavo. Gavę laisvę vyrai tarsi nutrūko nuo grandinės!

Kalbant apie merginas, kurios į Maskvą atvyksta laimės ieškoti... Jei vyrui ji patinka, tai jis ją ir veda. Kuo visa tai baigiasi? Nėra savitarpio supratimo, joms reikalingi tik pinigai. O čia dar ta krizė...

– O jūsų šeimoje viskas kitaip?

– Мes susipažinome kai man buvo 17 metų. Tarp mūsų yra 13 metų skirtumas. Jis jau buvo pasiturintis ir inteligentiškas žmogus. Jis mane auklėjo.

– Įdomu, kaip milijonieriai draugauja su būsimomis žmonomis?

– Kai baigiau mokyklą, stojau į Teisės institutą, bet neįstojau. Vienerius metus dirbau centriniame banke, nes kitais metais ruošiausi stoti į ekonomikos specialybę. Įsidarbinau padėjėja pas mamos draugės brolį. Pirmą darbo dieną priimamajame drebėjau kaip epušės lapas, o mano būsimas vyras vaikštinėjo toks svarbus, reikšmingas. Jis atėjo prašytis atleidžiamas iš darbo. Taip ir susipažinome.

Gimimo dienos proga jis man padovanojo konjako „Metaxa“ butelį. Daug metų aš jo vis to paties klausdavau: „Negi 18 metų merginai nieko daugiau nebuvo galima nupirkti?“ Po to prisipažino, kad jį nupirko artimiausiame kioske. Nežinojo, kad mano gimimo diena, tiesiog užėjo, o aš sėdžiu tarp gėlių, tad jam teko kažko griebtis (Juokiasi).

Būdama 19 metų pareiškiau tėvams, kad išvažiuoju. Tėveliui, milicijos karininkui, viskas buvo pasakyta paskutinę akimirką.

– Jūsų tėvas jau „recenzavo“ jūsų knygą?

– Tėvelis kol kas nematė bet esu įsitikinusi, kad jis į tai pažvelgs teigiamai. Mano dukrai dabar 16 metų. Galvoju, mes kada nors abi pavartysime tą albumą. Beje, stebiu savo vaiką ir suprantu, kad auga nauja karta. Pavyzdžiui, neseniai ji pareiškė, kad nenori turėti mašinos. Po miestą važinės metro ir gyvens įprastą gyvenimą.

– Visiškai neįprastas merginos mąstymas!

– Jei aš perku "Louis Vuitton“ rankinę, ji sako: „Mama, juk labai brangiai ji kainuoja!“ Tačiau metro, žinoma, aš jai neleidžiu važinėti. Ji važinėja tik su vairuotoju.

*************

Sergejus ir Olga Rodionovai kartu nuo 1994 metų. 1996 metais jiems gimė duktė, tačiau pora susituokė tik 2000 metais.

Fotomodelio karjerą Olga Radionova pradėjo taip pat 2000 metais. Jos fotografijos buvo publikuojamos žurnaluose „Numero“ (Prancūzija), „L’Officiel“ (Prancūzija), „Elle“ (Prancūzija), „Marie Claire“ (Italija), „W“ (JAV), „Playboy“ (penkiose šalyse), „MAX“ (Vokietija), „FHM“ (Rusija) ir daugelyje kitų. Iš viso jų buvo daugiau kaip 50.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.