Ant „Grammy“ raudonojo kilimo – išsipusčiusių žvaigždžių paradas

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį (Lietuvos laiku) muzikos pasaulis dėmesį sutelkė į Los Andželą, kur rengiama 55-oji kasmetė muzikos apdovanojimų ceremonija „Grammy“. Prieš įspūdingą renginį, kurį vasario 16-ąją parodys ir „Lietuvos ryto“ televizija, dainininkai, aktoriai, TV laidų vedėjai žengė raudonuoju kilimu. Dauguma jų paisė praėjusią savaitę išsiuntinėto ceremonijos rengėjų reikalavimo – vengti pernelyg apsinuoginti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2013, 4:51 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 5:12 AM

Ne vienas į ceremoniją atvykęs garsus vyras rinkosi smokingą arba tamsų kostiumą su kaklaraiščiu. Taip pasipuošė vieno didžiausių praėjusių metų hitų autorius – australų dainininkas Gotye. Solidžiai atrodė ir dainininkas Justinas Timberlake'as, po septynerių metų pertraukos „Grammy“ scenoje švenčiantis sugrįžimą į muzikos pasaulį. Tiesa, jį įpareigoja ir naujausio kūrinio pavadinimas - „Suit & Tie” („Kostiumas ir kaklaraištis“).

Kūrybingiau į aprangos kodą pažvelgė patrakėlių dueto LMFAO narys Stefanas Kendalas Gordy – prie švarko priderino trumpas kelnes. Elektroninės muzikos dievukas Skrillexas liko ištikimas savo kasdieniam stiliui – juodi marškiniai, striukė ir jokios užuominos į iškilmingumą. Taip pat pasielgė britų grupės „Mumford & Sons” nariai, nenorintys į nieką išmainyti savo bohemiško stiliaus. Šokių aikštelių dievukai iš Švedijos „Swedish House Mafia“ nusprendė nederinti savo aprangos – vienas atlikėjas pasipuošė kostiumu, kiti – odinėmis striukėmis. Jauna britų muzikos garsenybė Edas Sheeranas pasirinko kostiumuoto mokinuko įvaizdį, atlikėjas Chrisas Brownas pasidabino sniego baltumo kostiumu.

Bene ekstravagantiškiausias vyras ant raudonojo kilimo buvo garsus Kanados grimo meistras Jay Manuelis – pasidabino klasikinio tipo, bet išmargintu mėlynų atspalvių kostiumu.

Moterų būryje išsiskyrė amerikiečių dainininkė D'Manti, vilkėjusi peršviečiamą suknelę, pridengiančią „strategines“ kūno vietas.

Atlikėja Ashanti pasirinko suknelę su koją apnuoginančiu skeltuku, Naujosios Zelandijos atlikėja Kimbra – itin puošnų drabužį. Modelis Karlie Kloss ant kilimo žengė, pasipuošusi ryškia suknele su retro stiliaus elementais, kurios detalės kiek priminė rūbą, kurį apsivilko dainininko Ozzy Osbourne'o dukra Kelly.

Atlikėja Estelle fotografams pozavo nusisukusi – kad jie geriau įvertintų jos ornamentais puoštą suknelę, apnuoginančią dalį nugaros.

Britų muzikos superžvaigždė Adele pasidabino raudona suknele su gėlių raštais. Jos kolegė iš JAV Taylor Swfit - šviesių tonų suknele, dvelkiančia seksualumu.

Žvaigždėms renkantis, jų pasirinkta apranga sulaukia ne mažiau dėmesio nei muzikiniai pasiekimai – galbūt todėl, kaip minėta, ceremonijos rengėjai paragino garsenybes vengti peršviečiamų drabužių ir kelnaičių su juostele, kurias galėtų apžiūrėti visi norintys – norima renginiui sukurti solidumo aurą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.