Rihanna per „Grammy“ apdovanojimus puikavosi sužadėtuvių žiedu

Praėjo ketveri metai nuo tos dienos, kai dainininkas Chrisas Brownas (23 m.) „Grammy“ apdovanojimų išvakarėse žiauriai sumušė savo draugę, dainininkę Rihanną (24 m.).

Ant raudonojo kilimo prieš fotografų objektyvus Rihanna puikavosi žiedais – kone visi jos pirštai buvo padabinti įvairaus dydžio puošmenomis.<br>„Reuters“
Ant raudonojo kilimo prieš fotografų objektyvus Rihanna puikavosi žiedais – kone visi jos pirštai buvo padabinti įvairaus dydžio puošmenomis.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2013, 5:52 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 3:55 AM

Tačiau šį incidentą, regis, Rihanna jau visiškai pamiršo. Sekmadienio vakarą Los Andžele vykusiuose „Grammy“ apdovanojimuose ji sėdėjo meiliai apsikabinusi savo skriaudiką ir puikavosi sužadėtuvių žiedu.

Jį dainininkė parodė viešai – ant scenos dainavusios Rihannos pirštą, ant kurio paprastai nešiojamas vestuvinis žiedas, puošė deimantais inkrustuotas žiedelis.

Tiesa, ant raudonojo kilimo prieš fotografų objektyvus Rihanna puikavosi kitais žiedais – kone visi jos pirštai buvo padabinti įvairaus dydžio puošmenomis. Tačiau užlipusi ant scenos ji nusprendė pasilikti tik sužadėtuvių žiedą.

Mėgautis vienas kitu prieš kameras ir būti puikios nuotaikos nesutrukdė net tai, kad dieną prieš apdovanojimus Chrisas sudaužė savo „Porsche“. Dainininkas atsitrenkė į sieną važiuodamas į labdaros renginį.

Santykiai – dramatiški

Po 2009 metais kilusio skandalo dėl Rihannos sumušimo pora išsiskyrė. Rihanna tuomet tikino nutraukusi santykius su savo skriaudiku, tačiau vėliau pora susitaikė. Pasklido gandai, kad pora net susituokė Majamyje.

Galiausiai Rihannos ir Chriso santykiai nutrūko. Rihanna pradėjo susitikinėti su britų modeliu Dudley O'Shaughnessy. Tačiau neilgai trukus iš Barbadoso kilusi dainininkė vėl buvo pastebėta su buvusiu mylimuoju Ch. Brownu.

Iš pradžių abu atlikėjai griežtai neigė bendraujantys vienas su kitu. Tačiau visai neseniai Rihanna viešai prabilo apie santykius su Chrisu. Rihanna, duodama interviu žurnalui „Rolling Stone“, atvirai papasakojo apie dabartinę draugystę ir pabrėžė, kad aplinkinių nuomonė jai nesvarbi. „Nusprendžiau, kad man būti laimingai yra svarbiau, kažkieno nuomonė tam tik trukdytų. Net jei tai – klaida, tai – mano klaida“, – sakė Rihanna.

Dainininkė tikino, kad Chrisas pats buvo sukrėstas to, ką padarė. „Kai surenki visus tuos gabalėlius iš praeities, susidaro ne pats mieliausias vaizdas pasaulyje. Jūs matote mus kažkur kartu, gatvėje, klube ar įrašų studijoje, ir jau manote, kad viską žinote, bet dabar – viskas kitaip. Mes nebesiginčijame dėl tokių dalykų, kaip anksčiau. Mes tiesiog „malame š...“ Vertiname vienas kitą, dabar žinome, ką turime, ir nenorime to prarasti. Chrisas nebeturi tos prabangos vėl susimauti. Negaliu sakyti, kad nieko blogo nebenutiks, bet žinau, kad jis yra pasibjaurėjęs tokiu savo elgesiu. Niekada nebūčiau vėl nuėjusi santykiuose su juo taip toli, jei nebūčiau dėl to tikra“, – sakė Rihanna.

Ch. Brownui už Rihannos sumušimą buvo paskirtas penkerių metų bandomasis laikotarpis ir 180 dienų viešųjų darbų. Jam taip pat liepta iki 2014 metų rugpjūčio laikytis mažiausiai 90 metrų atstumu nuo Rihannos.

Ch. Brownas prieš pakeldamas ranką „Grammy“ apdovanojimų išvakarėse, dar du kartus buvo panaudojęs smurtą prieš Rihanną. Kartą atlikėjams susiginčijus Rihanna skėlė antausį Ch. Brownui, o šis pastūmė ją į sieną. Prieš tai pora susivaidijo Rihannos gimtajame Barbadose, kur jiedu važiavo „Range Rover“. Tada Ch. Brownas išlipo ir išdaužė priekinius automobilio stiklus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.