Amerikoje iškilmingai pristatytas Beyonce sielą apnuoginantis filmas

Šia proga antradienio vakarą Niujorke pristatytas filmas „Gyvenimas - tai tik svajonė“, į kurio premjerą susirinko gausus būrys garsenybių.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 13, 2013, 10:00 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 1:13 AM

Šia proga antradienio vakarą Niujorke pristatytas filmas „Gyvenimas - tai tik svajonė“, į kurio premjerą susirinko gausus būrys garsenybių.

Dainininkė Beyonce sako, kad nori suteikti savo mažajai dukrelei Blue Ivy Carter normalią vaikystę su „purkštukais ir pižamų vakarėliais“.

Interviu žurnalui „Vogue“, kuris buvo paskelbtas pirmadienį, ji taip pat kalbėjo, kad būsimame, pavadinimo dar neturinčiame jos albume muzika dėl jos motinystės bus daug jausmingesnė.

31 metų „Grammy“ laureatė, kuri yra ištekėjusi už reperio Jay-Z, buvo metams nutraukusi savo muzikinę karjerą, kad pasirūpintų 2012 metų sausį gimusiu savo pirmuoju vaiku.

„Kažkuriuo metu man bus labai svarbu, kad mano dukra galėtų patirti gyvenimą ir bėgioti per purkštukus, dalyvauti pižamų vakarėliuose, pasitikėti, gyventi ir daryti visus tuos dalykus, kuriuos turėtų galėti daryti kiekvienas vaikas ... Apsilankymai mokykloje, limonado kioskai ir visa kita. Man tai labai svarbu“, - sakė ji „Vogue“ kovo numeriui.

Dainininkė, kuri į sceną sugrįžta su balandį prasidėsiančiomis pasaulinėmis gastrolėmis, kalbėjo apie dukros ėmimą į darbą ir sakė: „Ji - mano namų jaukumas, mano geriausia draugė“.

Interviu „Vogue“ ji davė 2012 metų pabaigoje, dar iki prieštaringai įvertinto JAV himno pagal fonogramą atlikimo per prezidento Baracko Obamos inauguraciją sausio mėnesį.

Dvi savaitės po inauguracijos ceremonijos ji nutildė kritikus „gyvo“ garso pasirodymu per amerikietiškojo futbolo finalo pertraukos šou.

Pernai sklandžiusius gandus, kad ji apsimetė nėščia, Beyonce pavadino „labai keistais“ ir detaliai papasakojo kaip gimdė.

„Įsivaizdavau savo vaiką, besibraunantį pro labai sunkias duris. Įsivaizdavau tą mažytį vaikutį, dirbantį visą tą darbą, tad negalėjau galvoti apie savo pačios skausmą ... Mes kalbėjomės. Žinau, kad tai skamba kvailai, bet jutau bendravimą“, - pasakojo ji „Vogue“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.