Po skyrybų milijardierius N. Agurbašas laimę atrado 23 metais jaunesnės moters glėbyje

Praėjus vos pusmečiui po skyrybų su žinoma dainininke Andželika Agurbaš, vadinamasis „dešrų karalius“ Nikolajus Agurbašas turi naują gyvenimo palydovę. Ji šiuo metu laukiasi kūdikio, rašo eg.ru. Naujoji milijardieriaus išrinktoji – 36 metų banko tarnautoja Olga Pominova. Vis dėlto milijardierius neslepia, kad dar negali pamiršti ir savo buvusios žmonos.

Naujoji N. Agurbašo mylimoji - 23 metais jaunesnė banko tarnautoja Olga.
Naujoji N. Agurbašo mylimoji - 23 metais jaunesnė banko tarnautoja Olga.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2013, 1:20 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:29 PM

„Aš vis dar išgyvenu dėl skyrybų, – sakė Nikolajus. – Tačiau ir Andželikai dabar nelengva. Net bijau pagalvoti, kaip ji dabar gyvena. Iš kur ji ima pinigų pragyvenimui? Nuo 2012 metų gegužės 9 dienos aš jos nebefinansuoju. Duodu pinigų tik vaiko išlaikymui – 250 tūkst. rublių (apie 2150 litų) per mėnesį. Andželika nerengia koncertų, todėl neturi nuolatinių pajamų. Man jos labai gaila. Esu įsitikinęs, kad ji pati negali suprasti, kodėl sugriovė idealią šeimą. „

Verslininko N. Agurbašo ir jo žmonos skyrybos bei bylinėjimasis teisme dėl turtų sukėlė daug triukšmo. Abu sutuoktiniai turėjo daug pretenzijų vienas kitam. Prekės ženklo „Mortadel“ savininkas priekaištavo dainininkei dėl to, kad į ją investavo labai daug pinigų, o ji, savo ruožtu, priminė, kad vyras jai buvo grubus ir žiaurus. Štai N. Agurbašo tvirtinimu, buvusi žmona jam buvo neištikima.

„Man atrodo, kad skyrybų metu Andželika buvo įsimylėjusi kitą žmogų. Vieno interviu ji pareiškė, kad nusimovė vestuvinį žiedą dėl to, jog nebegali su manimi gyventi. Tačiau ji neprisipažino, kad kartą namuose nesirodė visą savaitę. Susižavėjo kitu vyru ir pagalvojo, kad Aukščiausiasis jai atsiuntė naują meilę. Tačiau, panašu, ji apsiriko“, – pasakojo milijardierius.

Nikolajus prisiminė ir savo pirmąją žmoną Olgą. Su ja jis pragyveno 21 metus ir susilaukė keturių vaikų. Tačiau skyrybos jo taip neįskaudino, nes, pasak milijardieriaus, jis iškart sutiko Andželiką ir ją įsimylėjo. Dabar N. Agurbašas laimingas dar kita žmona – vėlgi Olga.

„Ne veltui sakoma: pirmoji žmona Dievo duota, antroji – velnio, o trečioji – likimo“, – juokėsi Nikolajus.

Trečioji žmona jo gyvenime atsirado atsitiktinai, praėjus 15 dienų, kai išėjo Andželika. N. Agurbašui paskambino sekretorė ir pranešė, kad jį gimimo dienos proga nori pasveikinti banko valdytojas su savo pavaduotoja.

„Kitomis aplinkybėmis aš niekados nebūčiau atkreipęs dėmesio į Olgą. Man nepatinka toks moterų tipas, tačiau šįkart... Tiesa, dvi savaites nebuvau matęs moters, – juokėsi N. Agurbašas. – Kita vertus, tris valandas prakalbėjęs su Olga, aš netikėtai pajutau, kad ši iš išorės nieko neišsiskirianti, santūri, net kažkiek drovi moteris – protinga ir nuoširdi. Ir panaši į mano mamą jaunystėje!“

Tarp Nikolajaus ir Olgos – 23 metų skirtumas. Ji anksčiau nebuvo sukūrusi šeimos ir neturi vaikų. Šmaikštus milijardierius čia įžvelgė privalumų.

„Karjeristė! Galvoju, nors viena moteris neturi vaikų, o tai pamėgink juos visus išmaitinti! – kvatojosi verslininkas. – Ir štai jau aštuoni mėnesiai ji dalinasi su manimi tiek liūdesiu, tiek džiaugsmu. Dabar ruošiasi tapti mama. Argi tai ne stebuklas? Būdamas 58 metų likau vienišas, tačiau ir vėl sukūriau šeimą.“

Jei Аndželika maudėsi prabangoje, tačiau su savo nauja žmona Nikolajus neketina kartoti tų pačių klaidų. Anot jo, reikia palaikyti žmoną, tačiau negalima dirbti vietoj jos. Tai ją gadina.

„Moteris, kuri dabar su manimi – nereali. Ji pati viską pasiekė: baigė mokyklą su pagyrimu, persikėlė gyventi į Maskvą iš Krasnojarsko prieš 10 metų. Užsidirbo pinigų butui, nusipirko mašiną, pasiekė sėkmės karjeroje ir viską padarė be vyrų pagalbos! Aš ja didžiuojuosi. Tai kažkas naujo man. Ji – aukštesnio lygio. Kai sužinojau, kad ji buvo pirmoji mergina buvusioje Tarybų sąjungoje, kuri 13 metų šoko su parašiutu iš pusantro tūkstančio metrų, aš buvau pakerėtas“, – prisipažino N. Agurbašas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.