Meilės diena M. Carey namuose: „Dviese vonioje, neskaitant šuns“

Šv. Valentino dienos naktį dainininkė Mariah Carey kartu su savo vyru Nicku Cannonu mėgavosi šilta vonia. Tačiau netikėtai tarp jų atsirado trečias – į vonios purslus įšoko šuo. Muzikantei, regis, toks augintinio elgesys neatrodė netinkamas ir nehigieniškas. Mariah su juo surengė specialią fotosesiją, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2013, 7:45 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 7:47 PM

„Ak! Jillas E Beansas įšoko į vandenį, tikėdamasis gauti bent gurkšnį šampano! Kodėl jis taip pasielgė?!“ – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė M. Carey.

Kiek anksčiau Mariah pasidalino intymesne nuotrauka. Tuomet ji pozavo gulėdama vonioje, aplink kurią buvo išdėliotos degančios žvakės, žydinčios gėlės.

Meilės dienos proga N. Cannonas savo mylimajai nepagailėjo dovanų. Vos grįžęs į namus jis padovanojo Mariah daug balionų, o po to išsivežė ją į Centrinį parką, kur pora važinėjosi karieta.

Namuose M. Carey jau laukė papuoštas miegamasis. Lova buvo nubarstyta rožių žiedlapiais, o šalia gulėjo širdelė-atvirukas su užrašu „Laimingos Valentino dienos!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.