B. Jelcino anūko silpnybė - ilgakojės manekenės

Borisui Jelcinui jaunesniajam - jau 32-eji ir, regis, jau laikas

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-20 20:43, atnaujinta 2018-03-11 10:36

Vieno šeimos draugo teigimu, velionio Rusijos prezidento žmonai nepatinka toks anūko gyvenimas. Ji mano, kad Boriso elgesys netinka jų šeimos statusui, užtraukia gėdą, kad jam, pirmojo Rusijos prezidento anūkui, nedera taip elgtis su merginomis ir gyventi tokį palaidą gyvenimą. B. Jelcinas jaunesnysis gerokai sumažino finansinį šeimos fondą ir toliau švaisto garsaus senelio pinigų atsargas.

Jam patinka šėlioti su merginomis, jis nevengia alkoholio ir mielai lankosi naktiniuose klubuose. Pavyzdžiui, neseniai su naująja drauge, 23-ejų šviesiaplauke Olesia Senčenko linksmai laiką leido Sent Barte, - milijonierių vadinamoje Karibų jūros saloje. Negana to, pasikvietė ir buvusią savo merginą - taip pat topmodelį, 28 metų Iriną Vodolazovą, kurios B. Jelcinas jaunesnysis prieš pusę metų vos nevedė. Teigiama, kad jam sutrukdė Irinos motina, pareiškusi, kad jos dukteriai reikalingas rimtesnis vaikinas.

Pora išsiskyrė. Bet B. Jelcinas jaunesnysis neilgai sielvartavo - iškart pradėjo bendrauti su I. Vodolazovos drauge O. Senčenko. Iki to laiko pirmojo Rusijos prezidento anūko merginų sąrašas taip pat nebuvo trumpas.

Carinėje Rusijoje aristokratai dažniausiai romanus megzdavo su balerinomis. „Auksinio jaunimo“ atstovas B. Jelcinas jaunesnysis pirmenybę teikia topmodeliams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.