W. Houston pėdomis sekanti Rihanna pasirengusi kentėti smurtaujančio mylimojo išpuolius

Mušama ir vis tiek mylinti savo smurtautoją. Amerikietė dainininkė Rihanna (24 m.) atleido prieš ją ranką pakėlusiam ritmenbliuzo atlikėjui Chrisui Brownui (23 m.) ir ketina už jo tekėti. Kažkada taip pasielgė ir Whitney Houston, atleidusi ją talžiusiam Bobby Brownui. Šio atlaidumo kaina buvo labai didelė.

Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Feb 20, 2013, 8:00 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:49 AM

Prieš ketverius metus ritmenbliuzo žvaigždė Ch. Brownas žiauriai sumušė savo draugę Rihanną. Tuomet šoką patyrusi garsi atlikėja išsitatuiravo žodžius „Ne klaida, o patyrimas”.

Bet šiais metais Los Andžele vykusių „Grammy” apdovanojimų metu buvo akivaizdu, kad skaudžią pamoką Rihanna jau pamiršo. Ji sėdėjo meiliai apsikabinusi savo buvusį skriaudiką ir šypsodamasi rodė deimantais inkrustuotą sužadėtuvių žiedą.

Per „Grammy” apdovanojimų ceremoniją Rihanna ir Ch. Brownas priešais fotografų objektyvus ir filmavimo kameras demonstravo vienas kitam šiltus jausmus ir puikią nuotaiką. Jos nesugadino net tai, kad dieną prieš tai garsiosios atlikėjos mylimasis sudaužė savo prabangųjį „Porsche”: važiuodamas į labdaros renginį atsitrenkė į sieną.

Prieš ketverius metus iš Barbadoso kilusi atlikėja turėjo dalyvauti „Grammy” apdovanojimams skirtame koncerte, bet į sceną taip ir neišėjo.

Grįždama iš vakarėlio, skirto „Grammy” ceremonijai, pora automobilyje susibarė.

Vėliau liudininkai policijai pasakojo, kad Rihanna išlipo iš mašinos, paskui ją puolė Ch. Brownas, mėgino sustabdyti, o netrukus kelis kartus smogė.

Šios scenos liudininkai iškvietė policiją ir greitąją pagalbą. Rihannos draugas dingo iš įvykio vietos.

Kai atlikėja buvo nuvežta į ligoninę, paaiškėjo, kad jai sumušta nosis, prakirsta lūpa, veidas nusėtas mėlynių, įdrėskimų ir kraujosruvų.

Policininkus šokiravo ir Rihannos prisipažinimas: visos šios traumos – jos mylimojo Chriso darbas.

Ūmaus būdo atlikėjas, netrukus atėjęs į policijos nuovadą, pripažino savo kaltę: jis įsiaudrino dėl kažin kokio mažmožio, nustojo save kontroliuoti, bet dabar apgailestauja dėl tokio elgesio.

Nuoširdi atgaila nepadėjo: teismas jam skyrė penkerių metų lygtinę bausmę – vyras buvo priverstas dirbti visuomenei naudingus darbus, jam uždrausta artintis prie Rihannos arčiau nei 50 metrų ir liepta konsultuotis su specialistais dėl polinkio į smurtavimą.

Dainininkės šeima neslėpė noro, kad ranką prieš jų dukterį pakėlęs Ch. Brownas ilgam sėstų už grotų.

„Tikiuosi, kad mano duktė netylės ir užstos visas smurtą patiriančias moteris”, – tuomet sakė Rihannos tėvas.

Anuomet ir įžymioji atlikėja dievagojosi, kad niekada neatleis ją stipriai sumušusiam mylimajam.

Nuo to laiko praėjo ketveri metai. Rihanna išsigydė žaizdas: mėlynių nebeliko, išblėso skaudūs prisiminimai.

Tūkstančiai pasaulio vyrų pasirengę pulti prie Barbadoso gražuolės kojų, bet paaiškėjo, jog visus tuos metus jos širdyje buvo gyva meilė tam, kuris ją taip stipriai nuskriaudė. Sugebėjusi kuriam laikui išsiskirti su Ch. Brownu, ji taip ir nepajėgė jo užmiršti.

Porelė vis dažniau ėmė rodytis kartu, o paskui pranešė visam pasauliui, kad nusprendė atnaujinti partnerystę. Socialiniame tinkle Rihanna įdėjo keletą nuotraukų, kuriose ji spindinčiomis iš laimės akimis apkabinusi Ch. Browną.

Į žurnalistų klausimą, kaip galėjusi atleisti jam tokį žiaurų elgesį, susierzinusi atlikėja atšovė: „Tai liečia tik mane ir mano mažulį, nelįskite prie mūsų!”

Beje, tik pasklidus kalboms, kad Rihanna esą ketina atleisti smurtautojui, populiarioji JAV televizijos pokalbių laidų vedėja Oprah Winfrey eteryje tiesiai šviesiai išrėžė: „Rihanna, jei būčiau tavo draugė, pasakyčiau: „Gerai viską apmąstyk. Jei vyras tau trenkė vieną kartą, jis tai gali padaryti ir vėl.”

Garsioji dainininkė tvirtino, kad Ch. Brownas buvo jos pirmoji meilė, todėl rado jėgų atleisti jam už smurtavimą.

„Ėmėme puoselėti labai artimą draugystę, vos tik buvo panaikinti suvaržymai. Kūrėme ją žingsnis po žingsnio. Nebuvo lengva. Mes vėl pasitikime vienas kitu. Mylime vienas kitą ir greičiausiai visada mylėsime. Nieko nebegalima pakeisti”, – sakė Rihanna.

Dabar Ch. Brownas kol kas elgiasi ramiai.

Ritmenbliuzo žvaigždė į internetą įdėjo vaizdo klipą, kurį pavadino „Tikrasis Chrisas Brownas”. Atlikėjas stengėsi parodyti, kaip jis ilgėjosi Rihannos, koks buvo susijaudinęs, kai atsitiktinai ją sutiko.

Dabar garsiosios porelės draugai teigia, kad po sužadėtuvių gali būti atšoktos ir vestuvės.

„Būtent už tokio vyro norėčiau ištekėti”, – prisipažino Rihanna.

Rihannos ir Ch. Browno istorija primena audringą, tragiškai pasibaigusią popmuzikos legendos Wh. Houston ir ritmenbliuzo atlikėjo B. Browno santuoką. Šis vyras garsiajai dainininkei buvo panašus į pasakų princą.

Wh.Houston pro pirštus žiūrėjo į tai, kad jos mylimasis buvo įklimpęs į alkoholio ir kvaišalų liūną, ne kartą įsivėlęs į muštynes, turėjo nemalonumų su teisėsauga, finansiškai nerėmė savo trijų nesantuokinių vaikų, kuriuos turėjo su dviem moterimis.

Pasaka baigėsi tuoj po vestuvių iškilmių. Romantiškasis Bobby, apipildavęs Whitney gėlių puokštėmis ir prisiekinėjęs amžiną meilę, tapo toks, koks buvo iš tikrųjų.

Jis įniko į alkoholį, narkotikus, šlaistėsi su neaiškios reputacijos draugais, o ant W. Houston veido vis dažniau buvo matyti mėlynių, sumušimo pėdsakų. Juos dainininkė slėpė po storu grimo sluoksniu ir tikino, jog namuose neatsargiai žengė ir parkrito.

Santykiai su B. Brownu pagerėjo tik gimus jųdviejų dukrelei Bobbi Kristinai. Tiesa, ritmenbliuzo atlikėjo švelnumo žmonai pakako vos keliems mėnesiams.

Wh.Houston sirgo depresija, pradėjo ją slopinti alkoholiu ir narkotikais. Į sceną garsioji atlikėja vis dažniau išeidavo apsvaigusi nuo kvaišalų, pamiršdavo dainų tekstus.

Po 15 bendro gyvenimo metų pora išsiskyrė, bet narkotikai ir audringa santuoka su B.Brownu jau buvo padariusi savo juodą darbą: W. Houston šlovė ir jos nepakartojamas balsas buvo sunaikinta.

Dalyvaudama O.Winfrey laidoje popmuzikos žvaigždė dėl daugelio savo problemų kaltino pavydų ir ne kartą prieš ją ranką pakėlusį B. Browną.

Whitney tuomet įspėjo savo kolegę Rihanną: „Jei leisi savo širdžiai nustelbti protą, pateksi į bėdą.”

Wh.Houston buvo rasta negyva viešbučio vonioje. Jai buvo 48-eri.

Bet Rihanna pamiršo anapilin iškeliavusios popmuzikos žvaigždės žodžius, jai nė motais draugų ir giminaičių perspėjimai.

Ji viliasi, kad mylimasis Ch. Brownas pasikeitė.

„Jūs nežinote, koks jis yra iš tikrųjų”, – tvirtina atlikėja.

Rihanna (Robyn Rihanna Fenty) gimė 431 kv. km dydžio Karibų jūros saloje Barbadose. Atlikėjos motina Monica Fenty kilusi iš Gajanos, tėvo Ronaldo Fenty šaknys Barbadose ir Airijoje.

Scenoje Rihanna pasirodo pasipuošusi įspūdingais apdarais, kartais naudoja futuristines dekoracijas.San Diege (Kalifornija) gyvenanti atlikėja savo tėvynėje buvo laimėjusi grožio konkursą.

Ji laikoma viena seksualiausių dainininkių. Tokį apibūdinimą jai buvo suteikusi ir apatinio trikotažo gamintoja „Victoria’s Secret”.

Debiutinis Rihannos albumas „Music of the Sun” pasirodė 2005 metais ir jo parduota daugiau nei 2 milijonai kopijų.

Atlikėja jėgas išmėgino ir kine: atliko kelis epizodinius vaidmenis filme „Jaunos ir karštos. Viskas arba nieko”, kur vaidino save.

Ji atliko ir bebaimės kariūnės vaidmenį veiksmo trileryje „Laivų mūšis”.

Rihanna laikoma realiausia pretendente vaidinti Wh.Houston biografiniame filme. Kalbos apie šį kino filmą pradėjo sklisti, kai Wh.Houston dar buvo gyva.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.