Atsiimdama „Oskarą“ geriausia aktore pripažinta J. Lawrence parvirto ant laiptų (video)

Ne kiekviena aktorė gali pasigirti gavęs „Oskaro“ statulėlę už geriausią vaidmenį, todėl nenuostabu, kad jaudulys, lipant ant scenos atsiimti apdovanojimo , kaip reikiant sudrebina kinkas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2013, 12:48 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 3:22 AM

85-ojoje „Oskarų“ įteikimo ceremonijoje geriausia aktore buvo pripažinta 22-metų Jennifer Lawrence už užsispyrusios jaunos našlės vaidmenį filme „Optimisto istorija“. „Išprotėjimas“, - atsiimdama pirmąjį savo karjeros „Oskarą“ pajuokavo J. Lawrence, kurią auditorija palaikė plojimais atsistojusi, kai ji lipdama į sceną suklupo ant savo „Dior Couture“ suknios.

Tačiau nepaisant aktorę išmušusio gėdos raudonio, ji nusijuokė, atsiprašė ir visiems padėkojo jai atsistoti padėjusiems vaikinams. Tuomet padėkojo visai, prie jos laimėjimo prisidėjusiai, komandai, rašo dailymail.co.uk.

J. Lawrence džiaugėsi, kad jos suknelė buvo pakankamai ilga ir neleido susirinkusiems svečiams pastebėti, kaip ji nikstelėjo koją avėdama aukštakulnius. Ji taip pat prisiminė, kad dėl itin įtemptos dienos net nespėjo pavalgyti, todėl jos koordinacija dar šiek tiek susilpnėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.