D. Maradona įsitaisė 30 metų jaunesnę meilužę

Pasaulis dar nespėjo atsitokėti nuo Diego Maradonos pareiškimo, kad jis nusivylė populiariausiu pasaulyje sportiniu žaidimu, o didysis argentinietis pamaitino visuomenę pikantiškomis savo asmeninio gyvenimo detalėmis. Tik šįkart informacija susijusi su širdies reikalais. Pasirodo, 52 metų D. Maradona susitikinėja su 22 metų savo tautiete vardu Rocio.

Naujoji D. Maradonos išrinktoji jaunesnė už jį 30 metų.<br>Asmeninis archyvas
Naujoji D. Maradonos išrinktoji jaunesnė už jį 30 metų.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2013, 2:35 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 11:13 PM

Merginos brolis patvirtino informaciją, kad jo sesuo visą mėnesį praleido su D. Maradona viename Dubajaus viešbučių. Rocio turi tiesioginį ryšį su futbolu – žaidžia Argentinos klubo „River Plate“ moterų futbolo komandoje. Paties D. Maradonos karjera prasidėjo pagrindinių šio klubo varžovų „Argentinos Juniors“ ir „Boca Juniors“ komandose. Tačiau tai anaiptol netrukdo įsimylėjėlių porai.

Internete jau pasirodė pirmosios nuotraukos, kuriose užfiksuota dviejų širdžių, tegul ir skirtingų kartų, sąjunga. Vienoje jų D. Maradona laiko ranka rašytą prisipažinimą meile jaunajai išrinktajai: „Rocio te amo“ („Rocio, aš tave myliu“).

Kitose Diego ir Rocio geria šampaną, duetu dainuoja karaokę ar tiesiog linksminasi su draugų kompanija.

Pats D. Maradona, pareiškęs, kad nebenori daugiau turėti nieko bendra su „kiaurai supuvusiu futbolo pasauliu“, šiomis dienomis pranešė, kad lydės į turnyrą Dubajuje argentiniečių tenisininką Juaną Martiną del Potro.

Sekite pramogines naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.