Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Nėščios K. Kardashian veidas po grožio injekcijų pasruvo krauju (video)

JAV realybės šou žvaigždė Kim Kardashian net ir laukdamasi kūdikio nepamiršta rūpintis savo išvaizda. Žinoma moteris net ryžosi skaudžioms veido procedūroms, po kurių Kim turėtų atrodyti dar jaunesnė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2013, 10:08 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:49 AM

Reperio Kanye Westo mylimoji pasaulio žiniasklaidą yra nustebinusi ne kartą ir ne du. Tačiau moteriai šokiruoti visuomenę patinka. Svarbu, kad jos niekas nepamirštų. Šį kartą Kardashianų šeimos atstovė ryžosi skausmingai veido procedūrai, kurią nufilmavo televizija.

Nėščiai Kim gydytojai į veidą suleido injekcijas, po kurių jos veide matėsi gausūs kraujo pėdsakai. Medikai iš jos pačios rankos ištrauktą kraują suleido jai į veidą devyniomis mažytėmis adatėlėmis, rašoma thesun.co.uk.

K. Kardashian veido mimika išdavė - procedūra itin nemaloni ir sukelia neigiamus pokyčius. Tačiau ko dėl grožio nepadarysi.

Reperis K. Westas palaiko savo būsimo vaiko mamos norą išbandyti medicinos naujoves: „Man patinka viskas, ką tu darai, kad atrodytum ir jaustumeisi jaunesnė“, - mylimai moteriai sakė K. Westas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.