K. Holmes svarsto apie šeimos pagausėjimą ir tapimą advokate

Aktorių Katie Holmes (34 m.) ir Tomo Cruise'o (50 m.) skyrybos tapo viso pasaulio paskalų objektu. Žmonėms buvo smalsu, kieno globai atiteks poros dukrytė Suri (6 m.). Po tikrų išbandymų praėjusiais metais K. Holmes viliasi, kad 2013-ieji bus visai kitokie.

Katie papuošė balandžio mėnesio „Allure“ viršelį.<br>"Allure"
Katie papuošė balandžio mėnesio „Allure“ viršelį.<br>"Allure"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2013, 7:39 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:05 PM

Tiesa, panašu, kad aktorės gyvenime nusimato daug pokyčių. Iki šiol K. Holmes buvo kino žvaigždė, dizainerė, mylinti mama ir žmona. Šiuo metu sklinda kalbos, kad Katie nusprendė studijuoti teisę. Kol kas K. Holmes šios informacijos nei patvirtina, nei paneigia.

„Dar pažiūrėsime... Tiesa, mano brolis ir tėtis yra advokatai. Man patinka praktiškas advokatų mąstymas“, – žurnalui „Allure“ sakė Katie.

Už T. Cruise'o Kate buvo ištekėjusi šešerius metus. Visas pasaulis juos laikė tobula Holivudo pora, tad skyrybos tapo tikru išbandymu visai šeimai. Ar K. Holmes jau pasiruošusi kurti naują šeimą ir padovanoti Suri broliuką ar sesutę?

„Net nežinau. Vis dėlto, aš esu atvira šiai idėjai“, – prisipažino K. Holmes.

Šiuo metu aktorė kartu su dukra gyvena Niujorke. Dėl Suri globos K. Holmes atsisakė visų pretenzijų į buvusio sutuoktinio turtą. Vis dėlto T. Cruise'as kiekvieną mėnesį moka 33 tūkst. JAV dolerių (apie 88 tūkst. litų) alimentų.

Katie papuošė balandžio mėnesio „Allure“ viršelį. Per fotosesiją aktorė parodė, kad ji vis dar seksuali, ir atskleidė savo žavesio paslaptį.

„Mama man visada sakydavo: „Gali būti graži, netgi gali būti talentinga, tačiau niekas tavęs taip neprisimins, jei būsi pikta“, – atviravo K. Holmes.

Lrytas.lt savo skaitytojams siūlo pažvelgti į minėtosios fotosesijos užkulisius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.