Vokietijos muzikos apdovanojimai ECHO į Berlyną priviliojo būrį garsenybių

Ketvirtadienio vakarą Vokietijoje dalijami muzikos apdovanojimai, šioje šalyje prestižu prilygstantys „Grammy“ statulėlėms. Berlyne ant ECHO apdovanojimų ceremonijos raudonojo kilimo žengė nemažai žvaigždžių ne tik iš Vokietijos. Fotografų dėmesį traukė „Linkin Park“ muzikantai, širdžių ėdikas Michaelas Buble, o taip pat – ant kilimo susitikusios kadenciją baigusio Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy žmona Carla Bruni ir Lietuvoje šįmet koncertuosianti atlikėja Lana Del Rey.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2013, 11:26 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:14 PM

„Jos atrodo kaip visiškos priešingybės“, - apie C. Bruni ir L. Del Rey šnabždėjosi fotografai.

L. Del Rey į ceremoniją pasidabino balta tunika ir, regis, nusprendė pasirinkti Antikos dievaitės įvaizdį. Į muzikos pasaulį šįmet po pertraukos grįžtanti C. Bruni, atvirkščiai, pasirinko santūriai atrodantį juodą kelnių ir švarko kostiumėlį.

Kanados dainininkas M. Buble, kaip yra pratęs, pasipuošė kostiumu, o JAV grupės „Linkin Park“ muzikantai liko ištikimi rokerių stiliui. Dainininkė Katie Melua į šventę atvyko su vyru, motociklų sporto žvaigžde Jamesu Toselandu.

Aiktelėti vertė karjerą baigiančio vokiečių grupės „Scorpions“ gitaristo Rudolfo Schenkerio draugė Tatjana Sazonova – į renginį atėjo prie kūno prigludusiu aptemptu žalios spalvos kostiumu.

O štai britų atlikėja Emeli Sande atrodė, lyg būtų išsiruošusi į įmonės vakarėlį, o ne žvaigždėmis spindinčią ceremoniją – mėlynas sijonas, baltas švarkelis ir kiek šiurkštokai prie tokios aprangos derantys batai.

Į ceremoniją atvyko ir šią vasarą Lietuvoje koncertuosianti grupė "Depeche Mode", 2010-ųjų "Eurovizijos" laimėtoja Lena, legendinės grupės "Led Zeppelin" nariai Jimmy Page'as bei Johnas Paulas Jonesas ir daugybė kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio