J. Bieberis į koncertą Lenkijoje atvyko pusnuogis

Pirmadienį Lenkijoje koncertavo paauglių dievukas Justinas Bieberis (19 m.). Panašu, kad iš Kanados kilusiam atlikėjui Lenkijoje nepasirodė šalta. Oro uoste jis vaikščiojo be marškinėlių. Tiksliau, beveik nuogas, mat džinsinės kelnės buvo itin nusmukusios – žvaigždutės laukę gerbėjai galėjo kuo puikiausiai apžiūrėti J. Bieberio apatines kelnaites.

Panašu, kad iš Kanados kilusiam atlikėjui Lenkijoje nepasirodė šalta. Oro uoste jis vaikščiojo be marškinėlių.<br>„Reuters“
Panašu, kad iš Kanados kilusiam atlikėjui Lenkijoje nepasirodė šalta. Oro uoste jis vaikščiojo be marškinėlių.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2013, 10:30 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:24 AM

Kaip rašo uk.eonline.com, nepaisant atlikėją užgriuvusių nelaimių, koncertas kaimyninėje Lenkijoje praėjo sklandžiai. Per jį J. Bieberis palinkėjo sėkmės savo kolegai Usheriui, kuris pirmadienį debiutavo kaip mokytojas muzikiniame projekte „Balsas“ (The Voice).

Lrytas.lt primena, kad „Believe“ turas nepasižymėjo sėkme. Spalį per koncertą Arizonos valstijoje (JAV) J. Bieberis apsivėmė. O kovo pradžioje J. Bieberis susilaukė nemalonumų po to, kai į koncertą Londone vėlavo beveik dvi valandas. Po pasirodymo O2 arenoje J. Bieberis prarado sąmonę ir buvo nugabentas į ligoninę. Dėl šio incidento atlikėjui teko atšaukti savo pasirodymą Portugalijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.