Buvusios atlikėjo D. Bowie žmonos kerštas - slaptų bendro gyvenimo detalių paviešinimas

Praeities paklydimai ir po daugelio metų gali apkartinti gyvenimą. Taip nutiko britų roko legendai Davidui Bowie (65 m.), kurio buvusi žmona pažėrė pikantiškų detalių iš bendro jų gyvenimo.

Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Mar 30, 2013, 2:22 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:13 AM

Dar neseniai D. Bowie slėpė veidą po juodais akiniais ir sportine kepuraite, vaikščiojo po Niujorko Soho rajoną aptrintais džinsais ir beformiu bluzonu. Viena ryškiausių praėjusio amžiaus muzikos žvaigždžių atrodė atsipalaidavęs ir mėgavosi gyvenimu, mielai bendravo su kolegomis ir žurnalistais.

Tačiau atlikėjas su kolegomis nutraukė ryšius, atsisakė viliojančio pasiūlymo dalyvauti Londono vasaros olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijoje, o socialiniame tinkle „Facebook” pranešė, kad neturi nieko bendra su Londone pernai surengta paroda, skirta jo kūrybai.

Žurnalistų roko žvaigždė nebeprisileidžia.

Atlikėjas su žmona Iman (57 m.) ir jų dukterimi Alexandria Zahra (12 m.) Niujorke gyvena šešių milijonų JAV dolerių vertuose apartamentuose Soho rajone. Šeima daug laiko praleidžia ir savo viloje šiaurinėje Niujorko valstijos dalyje.

Pastaruoju metu tai vienur, tai kitur šmėkštelėjo žinia, kad D.Bowie ketina grįžti į sceną. Tačiau jo planus gali pakoreguoti ne tin malonūs buvusios pirmosios žmonos Mary Angelos Barnett (Angie Bowie) pareiškimai spaudoje.

Nors roko legenda jau 21 metus gyvena santuokoje su Iman, pirmoji jo sutuoktinė spaudai pažėrė itin pikantiškų detalių.

Viename interviu moteris pareiškė, kad roko žvaigždė vos nepražiopsojo savo vestuvių, nes tuo metu buvo pasinėręs į grupinio sekso svaigulį. Neva jam labai patiko meilės žaidimai trise – tiek su vyrais, tiek su moterimis. M.A.Barnett tikino taip pat dalyvavusi juose.

„Naktį prieš vestuves aš, Davidas ir dar vienas draugas nuėjome pavakarieniauti, paskui trise naktį praleidome vienoje lovoje. Atsibudę pamatėme, kad vėluojame į vestuves. Nors ir labai skubėjome, į jas vos spėjome.

Jau tuomet žinojau, kad santuoka su Davidu – didžiulė klaida, nes jis tada pasakė, kad manęs nemyli”, – pasakojo A.Bowie.

Gal šie atlikėjo žodžiai po daugelio metų ir paskatino pirmąją roko žvaigždės žmoną prabilti apie pikantiškas intymaus gyvenimo detales, kurių save gerbianti moteris nebūtų atskleidusi iki gyvenimo pabaigos.

Buvusi žmona tvirtina, kad per pirmąsias šešias savaites po vestuvių jos tuometis sutuoktinis pasimylėjo su 14 asmenų. Bet vargu ar jai reikėjo tikėtis, kad roko legenda bus ištikimas, juolab kad jos nemylėjo.

Pirmosios atlikėjo žmonos teigimu, jos vyras buvo užsibrėžęs tikslą sugulti su visais didžiausiais scenos konkurentais.

Vieną 1973 metų rytą ji neva užtiko sutuoktinį lovoje su muzikos grupės „The Rolling Stones” lyderiu Micku Jaggeriu.

„Jie gulėjo nuogi. Paklausiau, ar norėtų pusryčių, ir pasiteiravau, kaip jie praleido naktį. Apimti ekstazės Davidas ir Mickas nesugebėjo ištarti nė žodžio”, – teigė A.Bowie.

„The Rolling Stones” lyderis, seras M.Jaggeris savo sensacingoje biografijoje pateikė versiją, kad jis su D.Bowie buvo meilužiai.

Pirmoji Didžiosios Britanijos roko legendos žmona nenuslėpė ir buvusio sutuoktinio priklausomybės nuo kokaino ir heroino.

Ji mano, kad buvęs sutuoktinis vis dar neatsisakė savo keistų seksualinių įpročių.

D.Bowie ir jo antrosios žmonos, buvusio modelio Iman apartamentuose Niujorke buvo atliktas remontas. Įėjimas į juos vienas, bet viduje įrengti du atskirti butai.

Šia tema jokių komentarų antroji garsaus atlikėjo žmona Iman neduoda. Šeiminį gyvenimą ir jo paslaptis gražuolė laiko užrakinusi po septyniais užraktais.

Roko legenda D.Bowie kartais iš savęs pasišaipo: vargu ar kas nors praeityje pagalvojo, kad jis taps šeimos žmogumi.

Gyvena su praeityje žinoma manekene

● Antroji Davido Bowie žmona Iman Mohamed Abdulmajid kilusi iš Somalio, buvusio Somalio ambasadoriaus Saudo Arabijoje duktė. Dar studijuodama Nairobio (Kenija) universitete patraukė žinomo fotografo Peterio Beardo dėmesį.

● Pirmasis jos, kaip modelio, darbas – Amerikos „Vogue” leidiniui. Tuo metu mados pasaulį buvo užkariavę atletiški modeliai.

● Iman patraukė dėmesį savo didinga poza, ilgu ir grakščiu it gulbės kaklu, aukštais skruostikauliais ir elegancija.

● Ji dirbo su tokiais mados lyderiais kaip Calvinas Kleinas, Donna Karan, Gianni Versace. Legendinis dizaineris Yves’as Saint Laurent’as pavadino Iman svajonių moterimi.

● Kaip fotomodelis ji dirbo su garsiais fotografais Helmutu Newtonu, Richardu Avedonu, Irwingu Pennu ir Annie Leibovitz.

● Iman vis dar atrodo jaunatviškai ir žavingai. 2010-aisiais Amerikos dizainerių taryba jai suteikė Mados dievaitės titulą. Ji pasireiškė ir kaip aktorė, parašė kelias knygas, turi asmeninės kosmetikos liniją, dalyvauja socialinėje reklamoje, labdaros organizacijų veikloje.

● Pirmoji jos santuoka su NBA žaidėju Spenceriu Haywoodu subyrėjo. Su juo Iman susilaukė dukters Zulekhos Haywood (35 m.). Iš antrosios santuokos su D.Bowie turi dukterį Alexandrią Zahrą.

● D.Bowie iš pirmosios santuokos su Mary Angela Barnett turi sūnų Duncaną Jonesą, kuris tapo režisieriumi.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.