Vokietijos pareigūnai iš J. Bieberio atėmė beždžionę

Tvarka yra tvarka. Tuo įsitikinti Vokietijoje galėjo garsusis paauglių dievaitis Justinas Bieberis. Miuncheno oro uoste atlikėjas iš Kanados turėjo išsiskirti su naujuoju savo augintiniu - 14 savaičių amžiaus beždžionėle Mally. Muitininkai pastebėjo, kad gyvūnas į šalį pateko be būtinų dokumentų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2013, 9:15 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:33 PM

Kadangi pareigūnai pasigedo pažymos apie Mally sveikatą, beždžionė kapucinas buvo atiduota į karantiną gyvūnų prieglaudoje.

Pareigūnai nurodė J. Bieberiui beždžionę pasiimti per keturias savaites, kitaip gyvūnas bus uždarytas į prieglaudą visam laikui. Kapucinas Miunchene įstrigo ketvirtadienį, kai dainininkas lėktuvu atvyko koncertuoti į Vokietiją.

Darbuotojai iš gyvūnų prieglaudos, kurioje laikoma Mally, sako, kad užsienio žurnalistai apsupo pastatą.

Veterinarai prieglaudoje pareiškė, kad 14 savaičių amžiaus gyvūną atskirti nuo motinos yra žiauru. Anot specialistų, kapucino jauniklis augti su motina turėtų iki vienerių metų amžiaus.

Keli Vokietijos zoologijos sodai pasiūlė pagalbą ir vietą beždžionei, jeigu J. Bieberis nuspręstų į Kanadą grįžti be savo augintinio.

19-mečio atlikėjo atstovai situacijos kol kas nekomentuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.