Į B. Berezovskio palikimą pretenduoja jo nesantuokinis sūnus

Borisas Berezovskis su trimis žmonomis susilaukė šešių vaikų: Jelizavetos (41 m.), Jekaterinos (39 m.), Artiomo (23 m.), Anastasijos (20 m.), Arinos (16 m.) ir Glebo (15 m.). Tačiau į mirusio oligarcho turtus gali pretenduoti dar vienas vaikas – jo nesantuokinis dešimtmetis sūnus, rašo eg.ru.

Greitoji pagalba į B. Berezovskio namus buvo iškviesta kovo 23 d. 15 val. 18 min. vietos laiku, o atvykę medikai konstatavo jo mirtį.<br>AP
Greitoji pagalba į B. Berezovskio namus buvo iškviesta kovo 23 d. 15 val. 18 min. vietos laiku, o atvykę medikai konstatavo jo mirtį.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2013, 10:38 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:07 PM

Borisui Berezovskiui ilgą laiką nesisekė su moterimis. Į neišvaizdų vaikiną merginos nekreipė dėmesio nei mokykloje, nei institute. O jis labai troško būti mylimas. B. Berezovskis dievino sekso temą, ja galėdavo kalbėti kasdien. Net su pirmą kartą sutiktais žmonėmis jis galėjo dalintis savo intymaus gyvenimo detalėmis. Dar būdamas labai jaunas Borisas pradėjo naudotis prostitučių paslaugomis. Ir vėliau, kai sukūrė šeimą, dažnai žmoną išduodavo su prostitutėmis. Jis mėgo kartoti savo draugams: „Aukštasis pilotažas – permiegoti su meiluže, o paskui įrodyti žmonai, kad taip pasielgei dėl šeimos gerovės.“

Oligarchui prostitučių pristatydavo suteneris Piotras Listermanas ir erotikos fotografas Aleksandras Borodulinas. Jiems padedant bet kuriuo paros metu oligarcho lovoje galėjo atsidurti ir visai jaunutė mergina.

Vieną iš tokių merginų, Marianą Konovalovą, B. Berezovskis įsimylėjo kaip vaikėzas. Kai jiedu susipažino, Marianai buvo vos 14 metų. Į Maskvą mergina atvyko mokytis, tačiau geležinkelio stotyje A. Borodulinas užverbavo ją į „modelių“ agentūrą „Mademuazel“. Šioje agentūroje dirbusi Tatjana papasakojo žurnalistams, kad B. Berezovskis padarė Marianai atstumiantį įspūdį. Kai oligarchas nedviprasmiškai pasiūlė jai intymiai suartėti, mergina pasiuntė jį kuo toliau... Tik daugybė brangių dovanų palenkė merginą į oligarcho pusę.

„Po metų ji mane įsimylės kaip katytė“, – gyrėsi milijardierius draugams.

Oligarchą pakerėjo tai, kad mergina visai neturėjo kompleksų ir buvo neįtikėtinai įžūli. Jis išnuomojo merginai butą Arbate, nupirko prabangų automobilį ir nusamdė jai apsaugą. Retsykiais B. Berezovskis pasirodydavo su ja ir viešumoje. Tačiau Mariana atsisakė bėgti su milijardieriumi į užsienį, kai juo susidomėjo teisėsaugos organai.

Išvykęs iš Maskvos B. Berezovskis nepamiršo Marianos. Nuolat jai siųsdavo pinigų, apmokėdavo sąskaitas už butą ir psichologijos studijas Rusijos valstybiniame universitete. Šias oligarcho dosnumo priežastis atskleidė ta pati Marianos kolegė Tatjana: „Mariana nuo Boriso pastojo, nes jis niekada nesinaudojo prezervatyvais.“ Anot Tatjanos, nuo Berezovskio pastojo dar kelios merginos, tačiau jis visada sumokėdavo už abortą. Vis dėlto milijardierius paprašė Marianos pasilikti vaiką.

„Kai jis pabėgo į užsienį, Mariana apsigyveno jo padovanotame bute su siru Ferris Killsi. Berezovskis tai sužinojo, ir siras buvo stipriai sumuštas. Jis daugiau nebesusitikinėjo su Mariana, – pasakojo Tatjana. – Po to incidento Mariana nebendravo su Berezovskiu metus. Tačiau po to atsiprašė, ir Borisas toliau jai siuntė pinigus.“

Anot Tatjanos, dabar Mariana gyvena Goa, ten ir augina 10 metų B. Berezovskio sūnų. Neseniai ji susilaukė antro vaiko nuo naujo mylimojo.

Тai, kad 10 metų berniukas yra Berezovskio sūnus, „EG“ patvirtino ir P. Listermanas.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.