Narkotikų skandalais pagarsėjusi C. Love žvelgia iš „Saint Laurent“ reklamų

„Saint Laurent“ nenustoja stebinti savo gerbėjų. Šio pavasario reklaminėje kampanijoje dalyvauja ne tik prieštaringai vertinamas Marilyn Mansonas, bet ir skandalistė Courtney Love.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2013, 2:08 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:43 PM

Reklaminiuose plakatuose C. Love dėvi kostiumą, suknelę ir kailinukus iš naujausios „Saint Laurent“ rudens ir žiemos kolekcijos.

Skeptikams C. Love – skandalistė, kurios ryškiausias laimėjimas tas, kad ji buvo ištekėjusi už velionio „Nirvana“ lyderio Kurto Cobaino. Ne sykį Corutney buvo įnikusi į narkotikus ir alkoholį, nusiritusi iki to, kad kartą visiškai apsvaigusi žurnalistus pasitiko nuoga ir kliedėdama išlėkė pabėgioti į judrią Londono gatvę.

Muzikiniame „Saint Laurent“ projekte taip pat dalyvauja gitaristė Kim Gordon ir muzikantas Arielis Pinkas. Prie jų prisijungs dar keletas muzikantų, tačiau mados namai nenori atskleisti jų pavardžių. „Saint reklaminę kampaniją įkvėpė hipiai, meilė ir rokenrolas.

Pokyčiai mados namuose prasidėjo prieš metus. Atleidusi italą Stefano Pilati, „Saint Laurent“ vadovybė nusprendė į savo glėbį priimti išsišokėlį prancūzą Hedi Slimane. Buvęs „Dior Homme“ kūrėjas, dievinantis dešimtojo dešimtmečio eklektiką bei XXI amžiaus pradžios indi roko sceną, savo antrąja „Saint Laurent“ moteriškų drabužių kolekcija tarsi skėlė antausį pačiam Yvesui Saint Laurent'ui. Tuomet vietoje elegantiškos, savimi pasitikinčios damos podiumu žengė viso pasaulio nekenčianti ir roku besižavinti paauglė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?