Tarp vyrų besiblaškanti B. Spears tikina labiau už viską vertinanti šeimą

„Nemėgstu gręžiotis į praeitį ir ko nors gailėtis”, – teigė popmuzikos dievaitė Britney Spears (31 m.). Amerikiečių dainininkė atverčia naują savo gyvenimo puslapį, kuriame, regis, nebeliko vietos buvusioms skriaudoms. Pirmiausia B. Spears galutinai susitaikė su buvusiu sutuoktiniu ir savo sūnų tėvu Kevinu Federline’u (35 m.). Vaikų futbolo rungtynes, kuriose dalyvavo jųdviejų atžalos Jaydenas ir Seanas, ji stebėjo su Kevinu ir jo naująja šeima.

Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Apr 4, 2013, 6:51 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:06 PM

„Nemėgstu gręžiotis į praeitį ir ko nors gailėtis”, – teigė popmuzikos dievaitė Britney Spears (31 m.). Amerikiečių dainininkė atverčia naują savo gyvenimo puslapį, kuriame, regis, nebeliko vietos buvusioms skriaudoms.

Pirmiausia B. Spears galutinai susitaikė su buvusiu sutuoktiniu ir savo sūnų tėvu Kevinu Federline’u (35 m.). Vaikų futbolo rungtynes, kuriose dalyvavo jųdviejų atžalos Jaydenas ir Seanas, ji stebėjo su Kevinu ir jo naująja šeima.

„Man svarbiausia – šeima. Sūnūs neturi jausti ko nors neturintys”, – sakė B.Spears.

Išsiskyrusi su savo širdies draugu ir vadybininku Jasonu Trawicku, su kuriuo buvo susižadėjusi maždaug metus, popmuzikos dievaitė pradėjo gerinti santykius su buvusiu sutuoktiniu.

Ilgą laiką jų bendravimas buvo labai įtemptas. 2006 metais paskelbus apie skyrybas K.Federline’as mėgino atimti iš B.Spears vaikus. Teismo proceso metu buvęs sutuoktinis viešai pareiškė, jog Britney – isterikė ir bloga motina.

Tokia negailestinga charakteristika pakirto popmuzikos dievaitės psichikos sveikatą.

Kai teismas stojo buvusio vyro pusėn, pa-skelbęs jį vieninteliu vaikų globėju, B.Spears nervai visiškai pašlijo. Jai prireikė daug laiko dvasinei pusiausvyrai atgauti.

Tik 2011-aisiais popmuzikos žvaigždei pavyko susitarti su K.Federline’u dėl bendros sūnų globos. Nuo 2008 metų ji kas mėnesį moka alimentus – 20 tūkstančių JAV dolerių.

Bet aistros jau seniai nurimo. Matyt, nusprendusi, kad augantiems berniukams niekas nepakeis tėvo, B.Spears ėmėsi kitokios taktikos – pradėjo vėl bendrauti su K.Federline’u.

Buvusieji sutuoktiniai net buvo išsiruošę į „šeimos išvyką”: stebėjo futbolo rungtynes, kuriose dalyvavo 7-erių Seanas ir 6-erių Jaydenas.

Aikštės pakraštyje už berniukus sirgo ir jų pusantrų metų sesutė Jordan, jaunesnioji K.Federline’o duktė. B.Spears maloniai bendravo su dabartine buvusio sutuoktinio žmona, buvusia tinklinio žaidėja Victoria Prince.

Bet naujojo dainininkės draugo, teisinės bendrovės darbuotojo Davido Lucado (27 m.), su kuriuo Britney susitikinėja keletą savaičių, niekur nebuvo matyti. Paprastas vaikinukas iš Virdžinijos valstijos tik neseniai persikėlė į Los Andželą, bet jau spėjo užmegzti draugystę su B.Spears.

Juos žmonės matė išeinančius kartu iš restorano po romantiškos vakarienės Valentino dieną. Garsios atlikėjos aplinka praneša, jog Britney jau pasirengusi pasiūlyti Davidui persikelti pas ją.

„Ji sako tetrokštanti ištekėti ir pagimdyti dar vieną vaiką. Britney negali pakęsti vienatvės, likti su savo mintimis, išgyvenimais”, – sakė popmuzikos dievaitės pažįstami.

Jų teigimu, nutraukusi sužadėtuves su J.Trawicku, popmuzikos žvaigždė skubėjo jam rasti pakaitalą ar net jį susigrąžinti. Po pažinties su D.Lucado jai neteko grįžti į praeitį ir kentėti nuo vienatvės.

B.Spears bičiulių žodžiais tariant, ji jau mėgina vadovauti naujam mylimajam: pataria Davidui pakeisti aprangos stilių ir automobilį – tai reiškia, jog elgiasi kaip nuolatinė jo draugė.

Kaip į tai reaguoja D.Lucado, nežinoma, o štai B.Spears motina jaudinasi.

Puikiai pažinodama savo dukterį, kuriai asmeninė laimė seniai tapo svarbesnė už profesinę veiklą, motina įkalbinėja neskubėti megzti naujų rimtų santykių.

Juk būtent dabar B.Spears karjera pereina į naują lygmenį. Šiuo metu garsioji atlikėja, neseniai palikusi populiaraus amerikiečių šou „The X Factor” žiuri, derasi su korporacija „Caesars Entertainment” dėl nuolatinių pasirodymų Las Vegase.

Anksčiau korporacija buvo pasikvietusi tokias scenos žvaigždes kaip Cher, Eltonas Johnas ir Celine Dion, o neseniai panašų pasiūlymą pateikė ir laikinai darbo neturinčiai B.Spears. Kalbama, kad kontraktas netrukus bus pasirašytas, o jo vertė – dešimtys milijonų dolerių.

Skyrybos sudrebino pramogų pasaulį

● Britney Spears ir Kevinas Federline’as (nuotr.) susipažino 2004 metų pradžioje, kai 22-ejų atlikėja jau turėjo popmuzikos žvaigždės statusą, o trejais metais vyresnis Kevinas šoko mažai žinomoje grupėje LFO.

● Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Pora susižadėjo tų pačių metų liepą, o 2005-ųjų spalį susilaukė pirmagimio. Maždaug tuo pat metu sutuoktinių santykius pradėjo temdyti niūrūs debesėliai.

● Žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, jog kol Britney atlieka motinos pareigas, Kevinas į kairę ir dešinę žarstosi pinigais ir smaginasi su striptizo šokėjomis.

● 2006 metais pora susilaukė dar vieno sūnaus. Kai jam buvo trys mėnesiai, popmuzikos dievaitė paprašė skyrybų.

● Tuomet B.Spears net nepagalvojo, kad išsiskyrimas su K.Federline’u bus vienas skandalingiausių pramogų verslo istorijoje.

● Svarbiausia buvusių sutuoktinių nesutarimų priežastis – sūnūs Seanas ir Jaydenas. Už jų globos teisę pora kovojo keletą metų.

● 2008-aisiais K.Federline’as pradėjo susitikinėti su buvusia tinklininke Victoria Prince. 2011 metų rugpjūtį pora susilaukė dukters Jordan.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.