Aktorius B. Pittas baiminasi dėl A. Jolie noro nusižudyti

Angelina Jolie Jungtinių Tautų misijoje Demokratinėje Kongo Respublikoje nugriuvo ir dėl patirtos traumos bei išsekimo buvo priversta kreiptis į medikus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 11:21 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:36 AM

Itin liekna Holivudo žvaigždė ir šešių vaikų mama pargriuvo vonioje, rašo švedų dienraštis „Aftonbladet“, remdamasis pranešimais iš JAV.

Bradas Pittas baiminasi, kad ji gali nusižudyti“, - pasakojo vienas informatorius.

37 metų A. Jolie į medikus dėl patirtos traumos krentant kreipėsi tik po kelionės grįžusi į namus Los Andžele.

Žinios, kad A. Jolie pargriuvo, privertė sunerimti jos gyvenimo partnerį B. Pittą. Jis įspėjo savo mylimąją sulėtinti tempą, nes kitaip tai prives ją iki savižudybės.

Kalbėdamasis su A. Jolie B. Pittas jai priminė apie jųdviejų vaikus, kuriems mama reikalinga, ir sakė nenorintis, kad jie būtų priversti augti be mamos.

A. Jolie ne tik daro sėkmingą aktorės karjerą Holivude, bet ir dirba Jungtinių Tautų gerosios vilties ambasadore. Dėl to ji lankosi daugybėje neturtingiausių ir labiausiai krizės paveiktų pasaulio šalių. Ji leidžiasi į ilgas keliones, kur gyvena gana paprastomis ir neretai rizikingomis sąlygomis.

„Taip pat ji valgo tik kaip paukščiukas. Bradas ir artimiausi jų draugai stengiasi ją įtikinti labiau savimi pasirūpinti“, - pasakojo JAV leidinio „National Enquirer“ šaltinis.

Atrodo, kad viso to kulminacija buvo pasiekta Konge, kur aktorė lankė tūkstančius karo aukų.

„Angelina buvo tokia liesa, kad daugybė pabėgėlių atrodė geriau už ją. Nuo tos blizgančios Holivudo gražuolės, kurią jie tikėjosi išvysti, ją skyrė šviesmečiai. Vienu metu pastebėjau, kad jos asistentas suskubo ištiesti ranką, baimindamasis, kad ji nugrius“, - komentavo šaltinis.

Dėl karščio ir sudėtingų sąlygų pabėgėlių stovykloje į susitikimą su Kongo valdžia ji buvo nuskraidinta sraigtasparniu.

Neilgai trukus po skrydžio ji buvo rasta ant vonios grindų.

„Sargybinis paskambino aliarmo skambučiu ir iškvietė pagalbą“, - pasakojo informacijos šaltinis.

Dėl dehidratacijos A. Jolie buvo padaryta lašelinė, bet ji atsisakė vykti į ligoninę ir būti ištirta nuodugniau. Užuot gydžiusis, ji liko Afrikoje ir laikėsi anksčiau numatytos kelias dienas trunkančios darbotvarkės.

„Ji priminė skeletą. Jos skruostai buvo įkritę ir atrodė, kad jai reikia pailsėti. Ji neatrodo sverianti daugiau kaip 50 kilogramų“, - teigė šaltinis.

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.