Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Reperis Ice-T niekada nepriekaištauja mylimajai Coco Austin

Išgirdęs slapyvardį Coco pirmiausiai visada pagalvoji apie legendinę Coco Chanel. Tačiau šį kartą ne apie ją, o apie kitą Coco, kuri nė už ką nepritartų pirmosios idėjai, kad sijonas privalo siekti kelius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-15 09:08, atnaujinta 2018-03-08 07:10

Po žiniasklaidoje dažnai linksniuojamu Coco Austin slapyvardžiu slepiasi amerikietė Nicole Natalie Marrow (34 m.). Tikriausiai ji taip ir būtų likusi niekam nežinoma aktorė ar šokėja, jei ne jos neįtikėtina figūra ir pomėgis dalyvauti skandalinguose projektuose.

Aktorių šeimoje gimusi Nicole – vyriausia iš vaikų. Jaunėlė sesuo nesugebėjo ištarti jos vardo, todėl į ją kreipdavosi „Cole Cole“ arba „Co-co“. Visai netrukus visi šeimos nariai Nicole ėmė vadinti Coco.

Su pramogų pasauliu Coco susipažino vos šešerių: vaidino teatre, šoko baletą, dalyvavo kitoje meninėje veikloje. Paauglystėje, būdama 14 metų, Coco tapo modeliu. Ji pristatinėdavo maudymosi kostiumėlius, apatinius rūbus, jos nuotraukos puikuodavosi kalendoriuose, kataloguose.

Coco yra pasakojusi, kad paauglystėje, kaip ir dauguma paauglių, nemėgo savo kūno. Ji niekaip negalėdavo suprasti, kodėl vaikinai atkreipia dėmesį į ją.

„Kai buvau jaunesnė, niekaip negalėjau suprasti, kodėl vaikinai mane mėgo. Tuomet aš nemaniau, kad esu žavinga“, - sakė Coco.

Nuo 22 metų ji pradėjo dirbti „Playboy“, o visai netrukus tapo erotinių filmų žvaigžde. Tiesa, tuo metu ji jau buvo susituokusi su reperiu Ice-T, kurio tikrasis vardas Tracy Marrowas. Sutuoktiniai gerbia vienas kito sprendimus, todėl Ice-T neprieštarauja itin atviroms Nicole fotosesijoms. Anot reperio, jis savo žmoną myli tokią, kokia ji yra.

Geriausias to įrodymas - prieš keletą metų surengtas vakarėlis, skirtas paminėti 10-ąsias vedybinio gyvenimo metines. Ši šventė laikoma vienu prabangiausių renginių Holivude 2011-aisiais.

Šiandien Coco kviečiasi įvairių televizijos laidų ir realybės šou prodiuseriai. 2011 metais ji pasekė Kim Kardashian pavyzdžiu – televizijoje startavo realybės šou „Ice myli Coco“ (Ice Loves Coco).

Tačiau daugiausia diskusijų sukelia Coco išvaizda. Vieni tikina, kad tai plastikos chirurgų kūrinys, kiti – kad tai sportavimo ir valios rezultatas. O kaipgi yra iš tiesų?

Pati Nicole pripažįsta, kad jai buvo padidintos krūtys, pakoreguota nosis ir skruostai, tačiau griežtai neigia visas kalbas, kad medikai prikišo rankas ir prie jos užpakalio. Anot Coco, jos sėdmenys – gamtos dovana. Norėdama tai įrodyti ji išdrįso sudalyvauti realybės šou „Gydytojai“ (The Doctors). Gydytojas Andrew Ordonas, ištyręs Coco ultragarsu, patvirtino moters žodžius.

Coco norėjo patobulinti ne tik savo išvaizdą. Ji buvo nusprendusi padailinti ir savo augintinius. Moteris nuvyko pas veterinarą, kuris ne tik turėjo iškastruoti jos ir Ice-T šunis, bet ir įdėti naujus sėklidžių implantus. Chirurginę procedūrą pasiūlė įžymybių mėgstamas veterinaras Lewisas Bermanas, kuris teigė, jog implantai „Neuticles“ ne tik padeda šunims atrodyti natūraliai, bet ir išlaikyti pasitikėjimą savimi. Visgi šio sumanymo ji atsisakė.

Kitokio tipo skandalų Coco gyvenime taip pat netrūksta. Pavyzdžiui, į Komiksų knygų mylėtojų suvažiavimą ji atvyko pusnuogė. Moters kūną dengė tik liemenėlė, kelnaitės ir permatomas apsiaustas. Tai įvyko iškart po to, kai itin atviras nuotraukas mėgstanti publikuoti amerikietė įsivėlė į konfliktą su „Facebook“ administracija. Coco originali „Facebook“ paskyra buvo užblokuota dėl per daug erotiškų nuotraukų - ji socialiniame tinkle skelbdavo savo nuogo užpakalio nuotraukas.

Po tokių Nicole išsišokimų jos sutuoktinis jai nepriekaištauja: „Tu išprotėjusi, bet vis tiek tave myliu, nes bent jau nesiimi kriminalinės veikos. Tu išprotėjusi keistai, nežalingai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.