Gražiausia moterimi išrinkta G. Paltrow: „Tai nėra teisinga“

Žurnalas „People“ trečiadienį „Oskaro“ laureatę Gwyneth Paltrow paskelbė gražiausia metų moterimi pasaulyje; pernai šis titulas priklausė Beyonce, o anksčiau - tokioms žvaigždėms, kaip Julia Roberts ir Jennifer Lopez.

G. Paltrow „People“ išrinko gražiausia moterimi.<br>AP
G. Paltrow „People“ išrinko gražiausia moterimi.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 26, 2013, 3:05 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:29 PM

„Tokie dalykai linksmi, nes tai ... tikrai neteisinga. Bet labai miela būti taip pavadintai, - sakė G.Paltrow. - Todėl, kad, noriu pasakyti, negalima taip sakyti! Tačiau buvo nuostabu. Labai nuostabu. Kaip sako mano draugė, labai miela, jog taip pavadinama moteris, turinti vaikų ir ... ne 21 metų. Tai - tikrai garbė“, - kalbėjo ji.

Pasak G. Paltrow, du jos vaikai dar negirdėjo tų naujienų žurnalo šios savaitės numeryje, bet ji gauna daugybę elektroninių sveikinimo laiškų iš draugų ir giminaičių.

40-metė G. Paltrow yra ištekėjusi už „Coldplay“ lyderio Chriso Martino ir turi du vaikus: aštuonerių Apple ir septynerių Mosesą.

Varžybose dėl gražiausios moters titulo ji įveikė Halle Berry ir Jennifer Lawrence, bet sako, kad jos vyras šaiposi iš jos, kaip grožio simbolio, statuso.

„Namuose vaikštau su džinsais ir marškinėliais. Iš tikrųjų tai nesidažau. Jie pripratę prie to. Jis vis apie tai juokauja. Jeigu išsipuošiu, jis sako: „Oho! Tu - Gwyneth Paltrow!“ Todėl, kad yra pripratęs matyti mane su kokiais duksliais šortais ir garbanotais plaukais“, - sako G. Paltrow.

Už jaunatvišką išvaizdą ir tai, kad jaučiasi stipri, aktorė yra dėkinga nuolatinėms treniruotėms.

Šiuo metu aktorė reklamuoja Holivudo serialą „Geležinis žmogus 3“, kuris JAV kino teatruose turi pasirodyti kitą mėnesį.

Šviesiaplaukė, mėlynakė G. Paltrow, kuri savo geriausios aktorės „Oskarą“ gavo už vaidmenį filme „Įsimylėjęs Šekspyras“, pastaraisiais metais imasi mažiau vaidybos projektų ir daugiau laiko skiria savo vaikams.

Ji taip pat leido kulinarijos knygas, buvo „Estee Lauder“ kvepalų „Pleasures“ „veidas“ ir bendradarbiauja su įžymybių trenere Tracy Anderson

„Jaučiu, jog man pasisekė, kad nebesu dvidešimt kelerių, - žurnalui sakė G. Paltrow. - Buvimas motina ir ėmimas patirti savo gyvenimą iš dėkingumo pozicijų skatina mane priimti senėjimo procesą ir (tai), kad kiekviena diena yra neįtikėtina dovana.“

Los Andželo gyventoja sako, kad dabar yra „proporcingesnė, nei buvo 20-ies“, tad „su maudymosi kostiumėliu jaučiasi geriau, nei jautėsi prieš susilaukdama vaikų.“

„Tačiau galvoju, kad vienas gražiausių dalykų, susijusių su suaugimu, yra atsirandantis savęs priėmimas“, - sakė aktorė.

G. Paltrow taip pat vaidino tokiuose filmuose, kaip „Septyni“, „Talentingasis ponas Riplis“, „Tenenbaumų šeima“. Svečio teisėmis ji buvo pasirodžiusi populiariame muzikiniame televizijos šou „Choras“.

Į šiemetinį gražiausių moterų sąrašą taip pat pateko Kerry Washington, Amanda Seyfried, Zooey Deschanel, Jane Fonda, Kelly Rowland, Drew Barrymore ir Pink.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.