Prieš koncertą P. Kaas vaikštinėjo po prabangias Vilniaus parduotuves

Penktadienį Vilniuje koncertuojanti Patricia Kaas prieš koncertą spėjo apsidairyti po miestą. Viena didžiausio pasisekimo sulaukusių prancūziškai dainuojančių atlikėjų susipažino ne tik su Vilniaus senamiesčiu, bet ir su jame esančiomis prabangiomis rūbų parduotuvėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2013, 2:56 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 3:35 PM

Saulėtą popietę P. Kaas užsuko į lietuvių verslininkų - Vaidoto, Andriaus ir Tomo Jankauskų valdomą prabangių drabužių saloną „Du broliai“, esantį prie pat Rotušės aikštės. Nors dainininkė parduotuvėje nieko įsigyti nespėjo, ji apžiūrėjo butiko asortimentą, pabendravo su pardavėjomis.

Profesionaliai dainuoti P. Kaas pradėjo sulaukusi 13 metų ir ėmė rengti reguliarius pasirodymus naktiniuose klubuose. Ji išgarsėjo 1987 metais su daina „Mademoiselle Chante le Blues“ (liet. „Panelė dainuoja bliuzą“). To paties pavadinimo debiutinis jos albumas sulaukė didžiulės sėkmės ne tik Prancūzijoje, bet ir Vokietijoje, Šveicarijoje, Belgijoje, Kanadoje, Rusijoje, Suomijoje, net Korėjoje. Visame pasaulyje buvo parduota beveik 3 milijonus šio albumo kopijų.

P. Kaas Lietuvoje koncertus buvo surengusi jau keletą kartų. Paskutinį kartą prancūzų atlikėja mūsų šalyje koncertavo beveik lygiai prieš ketverius metus – 2009-ųjų balandžio 24 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.