Holivudo aktorė C. Zeta-Jones išvyko gydytis į psichiatrijos kliniką

Holivudo aktorė

Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Apr 30, 2013, 11:06 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 12:34 PM

„Catherine savo noru kreipėsi į sveikatos priežiūros centrą, - sakė atstovė Sarah Fuller. - Catherine anksčiau sakė, kad ji pasiryžusi periodiškai gydytis, rūpindamasi savo sveikata.“

Garsenybių pasaulį nušviečiantis portalas TMZ.com pirmasis paskelbė, kad 43 metų „Oskaro“ laureatė atvyko į tą kliniką pirmadienį ir ketina joje atlikti 30 dienų terapijos programą.

Aktorei artimi šaltiniai sakė tinklalapiui, kad naujausias jos gydymosi etapas yra „profilaktinis: ir nesusijęs su jokiomis dramomis, dėl kurių ji būtų nusprendusi ieškoti pagalbos.

Aktorė 2011 metais pripažino sergantis bipoliniu afektiniu sindromu, dar žinomu kaip maniakinė depresija. Šis psichikos sutrikimas pasireiškia nestabilia nuotaikų kaita, kai euforijos momentus gali pakeisti gilios depresijos laikotarpiai.

Velse gimusi C. Zeta-Jones 2003 metais pelnė JAV Kino akademijos apdovanojimą už antrojo plano vaidmenį miuzikle „Čikaga“ (Chicago), taip pat vaidino filmuose „Narkotikų kelias“ (Traffic) ir „Oušeno dvyliktukas“ (Ocean's Twelve).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.