Kaip atrodytų užsienio garsenybės, jei užsiimtų kultūrizmu?

Interneto portale worth1000.com pasirodė gausybė nuotraukų, kuriose galima išvysti, kaip atrodytų žinomi užsienio aktoriai, muzikantai bei politikai, jei jie užsiimtų kultūrizmu. Specialia nuotraukų redagavimo programa sukurti modeliai stebina nepriekaištingais raumenimis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 1, 2013, 1:48 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:23 AM

Itin liekni arba apvaloki garsenybių kūnai virto anabolinių steroidų pripumpuota mase. Virtualiai pakeista išvaizda traukia akį, tačiau gražu tai ar ne – skonio reikalas. Be to, dauguma jų buvo nutepti specialiu, prieš varžybas kultūristų naudojamu kremu, kuris odai suteikia sodrų bronzinį atspalvį.

Internete išplitusios nuotraukos sulaukė didelio susidomėjimo, jomis dalijamasi ir socialiniuose tinkluose. Portalas lrytas.lt siūlo pasižiūrėti ir įvertinti žinomų žmonių išvaizdos pokyčius.

Domitės Lietuvos ir užsienio pramogų pasauliu? Nepraleiskite įdomiausių naujienų, kasdien sekite jas ir socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.